Şu yatıp bayılma mevzuları geçince aklıma Zoro'nun ilk zamanları geldi hey gidi reyiz derken çerlo düşündüğüm sayfaları attı Aynı Luffy gibi uyuyunca geçer kafasındaydı bu da. Şeyi hatırlayamadım ama, Zoro Mihawk'tan derin bi kesik alıyordu ya, onun düzelmesi için kaç arc geçiyordu? Arlong parkta perişan haldeydi en son Luffy bunu fırlattıktan sonra bi daha aksiyona girmemişti. Sonraki arcları hatırlayamadım Zoro hemencecik düzelmiş miydi?
Doflamingo'yu zorlanarak alabileceğini düşünüyorum ben de. Ama huyudur hayatının dayağını yeyip alacaktır bence.Zoro King'i aldığında Dressrosa şartlarındaki Dofi'yi nasıl alacağını da anlarsınız.
Shichibukaiden mi supernovalardan mı bahsettin burda anlamadım?Bu argümanlara da hastayım. Seri çizilmeden önce düşünülen şeyler nasıl argüman olabilir ki? Kim bilir neler değişti o zamandan bu yana. (Senin için demiyorum, ciddi bir argüman olarak sunmadığın belli) Schilerin son dakika düşünülmesi de bunun gibi hem de yanlış bilgi. Son dakika düşünülüp tasarlanmadılar, son dakikada Shabondy'de tanıtmaya karar verildi.
Neyse, East Blue'daki ikinci boss. Baş belası olması bir kasabayı esir almasından ibaret. Meyvesi kullanışlı doğrudur. Belki daha da güçlenebilirdi ama ne bir amacı var ne cesareti. Korkağın önde gideni. Sadece biraz şark kurnazlığı var o kadar.
İrade, amaç, hedefler ne kadar önemli her dövüşte görüyoruz. Zoro sadece iradesiyle ezer Buggy gibi birini. Karşılaştırmaya lüzum yok aslında da, KF burası napalım.
Ben de tam buraları düşünüyordum hee Yine de Zoro'ya artistliğini yaptırıyor, kafesi taşıtıyor falan. Ha küçük bi fail vardı bu sahnede, Zoro kafesi kesemiyordu, çok kalın olduğu için. Ama önemli değil, kurgu için olduğunu biliyoruz sonuçta, hater değilizArgüman değil o zaten, sadece naifçe gönderme yapan bir espri. Tartışırken kendinizi toparlayın biraz.
East Blue'da kasaba esir tutmak baş belası olmak demek zaten. En tehlikelisi Arlong bile savunmasız köylülerden haraç alıyordu. Buggy de o denizin en yüksek ödüllü üç korsanından biriydi. Doğrudan Buggy>Zoro demiyorum iyi dikkat edersen. En etkin ve varlığını oluşturan silahını saldırı amaçlı kullanamayan bir Zoro ile meyvesi çok ciddi bir savunma veren Buggy'yi karşılaştırıyoruz. Bu durum üzerine karşılaştırma yapabileceğim somut veriler varken irade, amaç falan biraz duygusallık kalıyor. Etkisi var bunların, ama olmayan bir güç de vermez. İradesiyle ezer belki, ki ezdi sayılır da, ama kılıcın kabzasıyla ezemez.
Zoro'nun Buggy'ye saldırıp başarısız olduğu ve ciddi yara almışlığı da var. Her ne kadar rakibini tanımamasından kaynaklansa da. Bu sahneden sonra kasabayı ikiye bölen topu doğrudan yemesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi ayağa da kalkıyor adam. Keza Luffy'nin onu başka adaya kadar uçuran saldırısından da aynı şekilde yara almadan çıkabiliyor. Cidden Zoro'nun kılıç kabzasıyla ve yumrukla bu adamı indiremeyeceğini söylemek lüzumsuz ve tartışmaya kapalı mı?