Yani illaki Zoroyu mağlup ettireceksinizHaki yoktu o zamanlar. Bulunduğu arka göre değerlendireceksin.
Yani illaki Zoroyu mağlup ettireceksinizHaki yoktu o zamanlar. Bulunduğu arka göre değerlendireceksin.
Sen yine insaflı davranmışsın az kaldı Zorodan kılıçlarını alıp öyle dövüştüreceklerGeçmişteki halleri ile dövüşecek. Buggy bölümlerinde Zoro'nun hakisi yoktu.
Buggy, Kuro, Hody, CC yi alır bence.
Haki yok o zamanlar dedim sadece. Yener yenmez beni ilgilendirmiyor.Yani illaki Zoroyu mağlup ettireceksiniz
Ama dediğim gibi bunlarla ciddi bir dövüşe girseydi Oda Zoroya kazandırırdıHaki yok o zamanlar dedim sadece. Yener yenmez beni ilgilendirmiyor.
Üstte yemeyeceği 4 kişi var demişsin ve bunlarla ciddi dövüşe girerse yener demişsin. Her neyse...Ama dediğim gibi bunlarla ciddi bir dövüşe girseydi Oda Zoroya kazandırırdı
Zoro Buggy gibi bir aptal tarafından yenilse bir daha One Piece izlemezdim
Oda kazandırırdı kısmına dikkat Zoronun hakisiz bunları yenme ihtimali sıfır ama Oda bir şekilde kazandırırdıÜstte yemeyeceği 4 kişi var demişsin ve bunlarla ciddi dövüşe girerse yener demişsin. Her neyse...
Tamam.Oda kazandırırdı kısmına dikkat Zoronun hakisiz bunları yenme ihtimali sıfır ama Oda bir şekilde kazandırırdı
Crocoyu nasıl alıyor bi anlatsana.Enel Doffy ve Kata hariç hepsinin karşısında şans veriyorum