Şey söylendi mi peki? "Sanji'nin gölgesi hayvan iken Zoro'nun insan idi"Zoro yatarken Nami'nin tough guy dediği sahneyi sanki göremedim :S Eklense daha etkili olur bence.
Gerçi Luffy ile kıyaslıyorduk değil mi? Benim hatam
Şey söylendi mi peki? "Sanji'nin gölgesi hayvan iken Zoro'nun insan idi"Zoro yatarken Nami'nin tough guy dediği sahneyi sanki göremedim :S Eklense daha etkili olur bence.
Sanji 1.000 adamsa Zoro 2.000 adam idi. Ha gerçi o kendi dediği için ego, pardon.Şey söylendi mi peki? "Sanji'nin gölgesi hayvan iken Zoro'nun insan idi"
Gerçi Luffy ile kıyaslıyorduk değil mi? Benim hatam
Daha kaliteli şakalar yap bunlar nedir len böyleVay. Bugün zekiyiz.
Valla uyarayım. Taraksız yazayım derken klavye hatası yapmayın, çok gülerler. Sanji'nin ruju bile kurtaramaz.Daha kaliteli şakalar yap bunlar nedir len böyle
Olmuyor boş ver başka zamana kalsın taraksızValla uyarayım. Taraksız yazayım derken klavye hatası yapmayın, çok gülerler. Sanji'nin ruju bile kurtaramaz.
Buna Zoro'nun bile yüreği dayanmaz, dayanamaz.
Dayanıklı değil öyleyse. BM'nin bedeni sert diye dayanıklı olmadığı gibi aynı. Ayağı taraksızmış, olur öyle. Kolsuz doğan birinin sadece kolu etkileyen virüs kapması gibi etkisiz bir durum. Evet. İşte o kadar!
SağolEline sağlık , güzeldi okumak. Çoğu yazın gibi sonunda takılıp kalıyorum. Luffy lastik meyvesi yemiş o yüzden o kadar hissetmiyor argümanına karşı değilim ama Luffy'e eş bir acı çekti diye de ondan daha dayanıklı diyemem. Ama senin de bolca değindiğin gibi D lere özgü dayanıklılığın aşırı olması şaşırtıyor beni de. Sanırım Zoro ana karakter diye böyle oluyor diye düşünüyordum eskiden ama şimdi Zoro beklentileri bende de arttı. Biraz da şu iradesinin vücut bulmuş hali dayanıklılığı.Ama Luffy'den daha dayanıklı diyemem yine de.