Allah korusun.Zoro'da, WB'nin dayanıklılığı, Roger'ın hakisi, Garp'ın fiziksel gücü, Ryuma'nın bitiriciliği, Xebec'in çılgınlığı, Luffy'nin iradesi, Oden'in saflığı, Shanks'in karizması, Akainu'nun hırsı var.
Hala Luffy'i övme çabaları cık cık cık. Luffy'nin iradesi Zoro'nun iradesinin önünde diz çöker tövbe ister. Gerisi doğru ama.Zoro'da, WB'nin dayanıklılığı, Roger'ın hakisi, Garp'ın fiziksel gücü, Ryuma'nın bitiriciliği, Xebec'in çılgınlığı, Luffy'nin iradesi, Oden'in saflığı, Shanks'in karizması, Akainu'nun hırsı var.
Sizi de anlıyorum Kaido eziğinden tek yiyen adamın fanısınız... Zoro olsa Kaido'nun en az 6-7 defa vurması gerekirdi, tabii siz bu gerçeği düşündükçe kızıyorsunuz.Laf olsun, torba dolsun konuları.
Kamazo'nun bir orak darbesi ile indirdiği adama mı?Sizi de anlıyorum Kaido eziğinden tek yiyen adamın fanısınız... Zoro olsa Kaido'nun en az 6-7 defa vurması gerekirdi, tabii siz bu gerçeği düşündükçe kızıyorsunuz.
6-7 az reis ya, ne yaptın. Kaido zabaha kadar dövse yine indiremez Zoro'yu.Sizi de anlıyorum Kaido eziğinden tek yiyen adamın fanısınız... Zoro olsa Kaido'nun en az 6-7 defa vurması gerekirdi, tabii siz bu gerçeği düşündükçe kızıyorsunuz.
Orak darbesiyle nerede indi Zoro? O orağı yedikten üstüne çıkardıktan üstüne Kamazo'yu tek tekledikten sonra bayıldı. Luffy gibi amel defteri saniyesinde kapanmadı.Kamazo'nun bir orak darbesi ile indirdiği adama mı?
İndiremez gibi Zoro, Luffy gibi fason mu?6-7 az reis ya, ne yaptın. Kaido zabaha kadar dövse yine indiremez Zoro'yu.
Sonuçta o tek atak bayılmasına sebep oluyor..Orak darbesiyle nerede indi Zoro? O orağı yedikten üstüne çıkardıktan üstüne Kamazo'yu tek tekledikten sonra bayıldı. Luffy gibi amel defteri saniyesinde kapanmadı.
İndiremez gibi Zoro, Luffy gibi fason mu?
Yani... Zoro'dan bahsediyoruz, saksıdan değil. Onun adı Zoro. Bir Zoro kolay mı yetişiyor. O kadar fan, o kadar hayal, o kadar gelecekte yaşam, o kadar iyi karakter görüp onların iyi özelliklerini toplamak, o kadar kılıç falan koklamak lazım. He diyince olmuyor bunlar. Büyük özveri gerektiriyor.İndiremez gibi Zoro, Luffy gibi fason mu?