O örneği okuyan var mıydı ya :S Kendi dünyasına kapananlar okumamıştır ama bak.Yalnız senin dediğin mantığı Oda gün yoluyla vermiş bize. Zoro Kaptan'ın ölümcül dövüşlerinde deneyimlediği acıyı deneyimledi ve az daha ölüyordu. Ondan sonra saygısı daha da artmıştır. Sonuçta kendisi 3 arc sakat kaldı.
Hayır Zoro kendisi dahil Luffy'nin acılarını alınca yatalak kalması neredeyse ölecek hale gelmesi normal diyoruz sanırım dimi Alpa? Kaçtır yazıyorum, adamın buna dayanamaması diğer karşılaşmalardan sonra şak diye kalkıp dolandığı gibi şimdi dolanamaması normal diyoruz. Lucci dövüşünden sonra bedeni hareket edememesine rağmen bilinci gitmemiş, branda gibi gerdirip gülle savar olarak kullanılan Luffy falan da var mesela, yani tayfa kurtulmadan bilinci kaybolmayan bir Luffy örneği de varken abi Luffy dövüşten sonra bayıldı ama Zoro hepsini aldı o zaman Zoro daha dayanıklı varsayımı bana muallakta kalıyor gibi geliyor. Ki ben bu bundan daha dayanıklı demiyorum muallakta kaldığını düşündüğüm için ama sürekli sanki Luffy daha dayanıklı dermişim gibi taraflı yorum atılıyor.Yani Zoro, Luffy'nin acısını kaldıramadı, Luffy daha dayanıklı mı diyorsun?
Hatta Luffy bu acılara dayanamadı ondan bayıldı diyen birisi bana acılar Kuma tarafından çekildikten sonra neden hala baygın yattığını açıklasın. Resmen bu bile Luffy'nin tayfanın tehlikede olmadığını görüp bayıldığına delildir.