Ne dediğini anlamadım? Bir cümlenin yarısını başka bir cümlenin bitişi ile birleştirdiğin için olabilir.O pantolonun meyve gücü mangayı hatırlamıyorum ama kesinlikle fanlık gözünü kör etmiş
Ne dediğini anlamadım? Bir cümlenin yarısını başka bir cümlenin bitişi ile birleştirdiğin için olabilir.O pantolonun meyve gücü mangayı hatırlamıyorum ama kesinlikle fanlık gözünü kör etmiş
O sürekli üstünde olan pantolonunun meyve gücü;mangada kaçıncı bölümde olduğunu unutmuşum,şapkası balon Luffy'nin fanlık gözünüzü kör etmiş.Ne dediğini anlamadım? Bir cümlenin yarısını başka bir cümlenin bitişi ile birleştirdiğin için olabilir.
Hacı sen iyi değilsin git bir duş al elini yüzünü yıka. Dediklerinden hiç bir şey anlamadım.O sürekli üstünde olan pantolonunun meyve gücü;mangada kaçıncı bölümde olduğunu unutmuşum,şapkası balon Luffy'nin fanlık gözünüzü kör etmiş.
Hatta pantolonun meyvesi "nakama nakama no mi"
Not:08-19 arası full dersim vardı kafa kalmadı kusura bakma.
Haklısın kaptanHacı sen iyi değilsin git bir duş al elini yüzünü yıka. Dediklerinden hiç bir şey anlamadım.
Ayna meyvesi var zaten. Brulee'nin meyvesi.Bence roger başka bir meyve kullanıyordu 3 haki türü ve ayna meyvesi.Ayna meyvesi ne diyecek olursanız hakisi olmaya kişilerin saldırılarını geri çeviren bir meyve.
Bazı meyvelerin benzerini görüyoruz ama. Dressrosa'da Machvise ve Baroque Works'teki bir kadın eleman da ağırlık meyvesine sahipti. Keza aynı oluşumlarda bir de kendini patlatabilen birer eleman vardı. Ayna ayna olmaz yansı yansı olur mesela.Ayna meyvesi var zaten. Brulee'nin meyvesi.
Sanmıyorum çıkacağını.Bazı meyvelerin benzerini görüyoruz ama. Dressrosa'da Machvise ve Baroque Works'teki bir kadın eleman da ağırlık meyvesine sahipti. Keza aynı oluşumlarda bir de kendini patlatabilen birer eleman vardı. Ayna ayna olmaz yansı yansı olur mesela.
Shanks'ın ilgisini çekmesinin ilk nedeni adındaki D.dir. Zira Beyazsakal bile Teach'e o sen degilsin diyerek D.lerin özel olduğunu vurguluyor. Tabi D'lerde de beklenen kişinin bize söylenmeyen bir özelliği daha olmalı. Ama lastik meyvesi olacağını düşünmüyorum.yani eğer lastik meyvesi değilse çok şaşırırım doğrusu
kk nın ölümü meyvenin shanks'te olması aslında "ben korsan olcam korsan olcam" diye etrafta debelenen bir sabının meyveyi yedikten sonra kızılsaç tarafından özel bir öneme haiz olması gibi şeyleri düşününce sanırım gomu gomu meyvesinin asıl ve ilk sahibi rogerdi.
muhtemelen uyanışa da hakimdi ve diğer tüm haki tiplerinde cok üstündü
sanırım luffy nin olacağı son nokta budur
Ben de.Sanmıyorum çıkacağını.