Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger'ın Gücü ve Dövüş Stili

Roger'ın gücü ve dövüş tarzı?

• Kullanılan toplam oy
    217
Roger şapka şapka meyvesi yemiştir. İdam edildikten hemen sonra şapkaya dönüşüp öldü süsü vererek ortadan kaybolmuştur. Şuan hayatına Luffy'nin kafasında devam etmektedir.
luffy nin bu olaylarını izledikten sonra lan ben nere geldim diyercesine çoktan kendi kendini idam etmiştir.

Roger ve tayfasına bakınca gerçek bir korsan ekibi görüyorsunuz.

En Kötü Jenerasyon dedikleri Avengers filminin yan karakterleri gibi.

Valenas Katılıyorum ama Lost gibi rüya ve ya reenkarnasyon gibi bir olay tutarsız olur ayrıca insanların Oda ile dalga geçerler...Daha farklı bir şey Roger gücü Gomu Gomu diyelim Newgate ile nasıl dövüştü.

Bence; Roger yola çıktığında meyve yoktu hatırlarsanız Shanks gemide iken meyve buluyor ve herkez şaşırıyor''Efsane bu gerçek değil'' Buggy meyveyi yediğinde..

Roger ilerde Shanks'a da öğreticeği muazzam bir haki kapasitesi olması eğer olaylar paralel gidiyorsa.
Roger meyveyi yanlışlıkla yedi ve o haki gücü Gomu gomu ile birleşerek daha iyi halle geldi ama daha meyve uyanmadan Roger öldü bu da Luffy ile arasındaki farkı anlıyalım diye verilen küçük bir kesit işte meyve uyanışı KK meyvesi falan olucak...

3 Haki'de uzmandır. Luffy'den hareketle b haki ve h hakide zirvedir yahut zirveye yakındır.
Uçabileceğini hayal edemiyorum, geppo kullanmıyordur.
Meyvesi yoktur.
Garp mantığında düşünürsek dövüş biçiminin genelinin yumruk üzerine olduğunu düşünüyorum.
Dayanıklılığı üst seviyedir.
Yumruk slashı atıyordur.(Bacak oluyor da yırmıh niye olmasın. :/)

orevaroca

Eğer bir ihtimal luffy'nin meyvesini kullanıyorsa rayleigh ona rogerin dövüş stili hakkında mutlaka tavsiye bilgi vermiştir diye düşünüyorum.

Kılıç ve meyve gücü ile dövüşüyordur tahminimce.

Roger'in meyvesi lastikse Luffy nasıl Ace in meyvesine sahip çıktiysa Shanksta aynı şeyi yapma ihtimali yüksek...

Ben rogerin meyve kullandığını düşünmüyorum. Bana hep haki canavarıymış gibi geliyor. Adam koskoca korsanlar kralıydı. Eğer bir meyve kullansaydı bilinirdi. Heleki luffy ile aynı meyveyi kullansaydı, Roger'i tanıyan herkesi luffyi görünce ona bundan bahsederdi..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık