Roger Marco'ya ananas kafa demiştir. Al sana savaş sebebi Wb sinirlenmiştir gençken daha alıngandır.
Güldürdün kardeş.Bm Rogera diz çöktü diyorsun yani ?Roger poneglifi çalmamış dinleyip tüymüş bu bir.Roger Bmnin karşısına çıkmamış.Bu kadın hayatında darbe bile almamış olarak gösterildi bize.Herhangi birisi ile bile dövüştüğü söylenmedi.Krallığını kurarken buralar benim siz de bana şeker vereceksiniz dedi.Bundan başka bir atraksiyonu yok.Yonkoular dahi birbirleri ile dövüşmemiş.Kaido hariç.Muhtemelen o herkese bir kere dalmıştır.Roger BM'ın adalarını fethetmemiş değil, Totto Land'i fethetmemiş.
Totto Land'in kraliçesi zaten BM. Totto Land BM'ın bölgesi değil yani.
Daha rahat ayırt etmen için : Balıkadam Adası Luffy'den önce BM'ın bölgesiydi.
Daha rahat ayırt etmen için ver2.0124 : Neptune hem Roger, hem WB, hem BM, hem de Luffy bayrağı altında Balıkadam Adası'nın kralıdır.
BM da Totto Land'in kraliçesi işte Neptune'un kral olması gibi.
Sövgüleri şimdiden hazırla, sonradan sıkıntı çekmeGarp Roger bala Kk oldu dediya, şimdi Luffy gibi Bm den kaçmışsa ve üstüne yenmiş muhabbeti dönmüşse(aynı bizimkilere olan gibi) , Luffynin balını barındırıyorsa sağlam söverim mangakaya.
Okuyup okumamak sana kalmış.Keyfin bilirDevamını okumadım yazdıklarının. Çünkü sen de benimkileri okumamışsın şöyle bir soru sorduğuna göre.
Kolay gelsin
Bigmom ile dövüşme, WB'ye karşı bir galibiyetten de söz edilmesin ama her tarafı fethet, Cnn reklamını yapıyor heralde Roger'in yoksa bu kadar yalana kimseyi inandıramazsınOkuyup okumamak sana kalmış.Keyfin bilir
Luffy gibi işte.Yapmasa da yaptı derleeerrrBigmom ile dövüşme, WB'ye karşı bir galibiyetten de söz edilmesin ama her tarafı fethet, Cnn reklamını yapıyor heralde Roger'in yoksa bu kadar yalana kimseyi inandıramazsın
Yaptı tabiii. Yeni yetme korsan geldi, koskoca yonkonun bölgesine girdi, istediğini aldı ve çıktı. Tahminimce Roger'da da buna benzer olmuştur. Gelmiştir Roger, istediğini almış ve çıkmıştır. Bu seviyelerde ne bekliyorsunuz ki? Gelsin, ağzının üstüne iki vursun ve çıksın mı? Luffy'nin seviyesindeki bir korsanın Bm'nin bölgesine girip çıkması elbette fetihtir.Luffy gibi işte.Yapmasa da yaptı derleeerrr
Bm'yi yenmemiş, WB'yi de yenmemiş haliyle neye inandığın seni bağlar, ben mangada gösterileni yazıyorum.@RedTeroR
Shiki'ye üstünlük sağla, filosunun yarısını batır. Adamın bacaklarını kopar kafasına dümen sapla.
WB ile defalarca dövüş. WB Shanks'ı görünce Roger'dan aldığı yaralar sızlasın.
BM ile dalga geç.
İnanmamayı ben de seviyorum, hayırlı akşamlar.
Tamamını değil büyük kısmını fethetti desen gene anlarım, hani oluru var ama koskoca WB ve Bm varken ortada, hala tutup her yeri fethetti demek bilemiyorum artıkLuffy gibi işte.Yapmasa da yaptı derleeerrr