Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger ve Beyazbıyık Neden Savaştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger BM'ın adalarını fethetmemiş değil, Totto Land'i fethetmemiş.
Totto Land'in kraliçesi zaten BM. Totto Land BM'ın bölgesi değil yani.
Daha rahat ayırt etmen için : Balıkadam Adası Luffy'den önce BM'ın bölgesiydi.
Daha rahat ayırt etmen için ver2.0124 : Neptune hem Roger, hem WB, hem BM, hem de Luffy bayrağı altında Balıkadam Adası'nın kralıdır.
BM da Totto Land'in kraliçesi işte Neptune'un kral olması gibi.
Güldürdün kardeş.Bm Rogera diz çöktü diyorsun yani ?Roger poneglifi çalmamış dinleyip tüymüş bu bir.Roger Bmnin karşısına çıkmamış.Bu kadın hayatında darbe bile almamış olarak gösterildi bize.Herhangi birisi ile bile dövüştüğü söylenmedi.Krallığını kurarken buralar benim siz de bana şeker vereceksiniz dedi.Bundan başka bir atraksiyonu yok.Yonkoular dahi birbirleri ile dövüşmemiş.Kaido hariç.Muhtemelen o herkese bir kere dalmıştır.

Teach yonkou olmak için adalara çökerken diğer imparatorlar hoop buralar bizim deyip tokatlamamış.Umursamamış bile.Sağa sola Teach teach diye aģlayan şenks dahil.Yeni dünya yonkouların hüküm sürdüğü yerler değil,yonkouların hüküm sürdüğü topraklar yeni dünyada.Bir sürü bağımsız krallık gördük yeni dünyada.Wano bile 3 5 sene önce bağımsız bir yermiş.Shogun ve Kaido ortaklığı ile düşürülmüş.Zou desen yine bağımsız.Elbaf muhtemelen öyle,Dressrosa bağımsız,chincaonun ülkesı,şu müthiş yumruk atan adamın ülkesi keza öyle.Yani yonkoular boş bulduğu her adaya saldıran adamlar değil.Bm carmel ana ile yaşadığı bölgeyi ele geçirmiş.Wb nerde garip gureba kendini koruyamayan adamlar var onları kendi bölgesi yapmış.Göreceğimiz iki yonkou da muhtemelen bu şekilde olacak.

Grand line fethi denen şey iki şekilde olur.Ya bütün adaları ele geçirirsin ya da herkesi tokatlar üstünlüğünü ispatlarsın.Gòrdük ki Wb ne yenilmiş ne de birisinin üstünlüğünü kabul etmiş.Bm desen hasar dahi almamış bu zamana kadar.Adasını bile terkettiği şüpheli.Rogerın zamanında güçlü adlettiğimiz bilindik iki kişi var ve birisi zaten bir zaman sonra sake sofrasına oturuyor,diğeri ise aptal yerine konduğunu savunuyor.Roger bunları yenmiş olsa veya üstünlüğünü kabul ettirmiş olsa bu açık açık söylenir.İki yonkou gördük ikisinde de böyle bir şey görmedik.Buggy bizzat gördüğü ile-ki kk olma zamanları- Wb nin Roger ile denk olan tek kişi olduğunu söylüyor.Wb yaşıyor,Roger adamı sofrasına davet edecek kadar saygı duyuyor,krallığı teklif ediyor ve Wb sie çekiyor.Bana hiç de yenmiş veya adalarına konmuş gibi gelmedi.Bu benim için nettir.

Diğer bir konu yonkouluk mevzusu.Yonkou olmak için iki şey lazım.Bölge sahibi olmak ve tehdit içermek.Yani güç.Bm düğüne çağırırsa gitmek zorundasın.Yoksa başına gelecekler belli.Luffy şu an birisini dügüne çağırsa ve gelmezsen sonucuna katlanırsin dese kim takar ? Mevzu tamamen bu.İster hükümet bu yonkou desin ister halk ister sen ve ben.

Garp Roger bala Kk oldu dediya, şimdi Luffy gibi Bm den kaçmışsa ve üstüne yenmiş muhabbeti dönmüşse(aynı bizimkilere olan gibi) , Luffynin balını barındırıyorsa sağlam söverim mangakaya.

şu bir gerçek değil mi bir ovada gösterilmişti yada film de tam hatırlamıyorum ama bizim roger reis son yere geldikten sonra insanlar öğreniyor ve bu insanlar yerel halklar yani onu kk ilan ediyor ve büyük bir mit oluyor sonuçta insanlar hazinenin ne olduğu bilmiyor .. bilenlerin sayısı bence 4 .. Wb vs roger kapışmasına gelirsek ego derim 2 sinde ne kadar büyük bir monster olduğunu biliyoruz ... test etmişlerdir eğer oda bir flaskback yaparsa ortaya çıkar açıkcası bende çok merak ediyorum

Luffy gibi işte.Yapmasa da yaptı derleeerrr
Yaptı tabiii. Yeni yetme korsan geldi, koskoca yonkonun bölgesine girdi, istediğini aldı ve çıktı. Tahminimce Roger'da da buna benzer olmuştur. Gelmiştir Roger, istediğini almış ve çıkmıştır. Bu seviyelerde ne bekliyorsunuz ki? Gelsin, ağzının üstüne iki vursun ve çıksın mı? Luffy'nin seviyesindeki bir korsanın Bm'nin bölgesine girip çıkması elbette fetihtir.

@RedTeroR

Shiki'ye üstünlük sağla, filosunun yarısını batır. Adamın bacaklarını kopar kafasına dümen sapla.
WB ile defalarca dövüş. WB Shanks'ı görünce Roger'dan aldığı yaralar sızlasın.
BM ile dalga geç.

İnanmamayı ben de seviyorum, hayırlı akşamlar.
Bm'yi yenmemiş, WB'yi de yenmemiş haliyle neye inandığın seni bağlar, ben mangada gösterileni yazıyorum.

Luffy gibi işte.Yapmasa da yaptı derleeerrr
Tamamını değil büyük kısmını fethetti desen gene anlarım, hani oluru var ama koskoca WB ve Bm varken ortada, hala tutup her yeri fethetti demek bilemiyorum artık :gamyon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık