Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger ve Beyazbıyık Neden Savaştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana karakterle kıyaslayıp diğer karakterler için başaramaz,yenemez,yapamaz demek bi bana mı mantıksız geliyor ? Adı üstünde la işte ana karakter o yapmayacakta kim yapacak ? Başka bir karakterin yonko adasını basıp 2 komutanı indirmesini bekleyen var mı ? Onlar Luffy paşamız için tasarlanmış.İllaki o yapacak,başaracak.

Eheuheu doğrudur başkan.

Şunu da ekleyeyim madem, Roger'ın Raftel'e ulaştığı son seferi "Will of D." gereği yapılmış bir seferdir. Amansız hastalığa yakalanmış olmasına rağmen yapmıştır bu seferi. Bunun kanıtı da gerek idam edilmeden önce WB'a "Will of D."yi açıklaması, gerekse son sözleridir. "Will of D."'nin gelecek nesillere aktarılması için, korsanlığı körüklemek için, korsanlar kralı olmak ve insanları korsanlığa teşvik etmek için arkanda efsanevi bir hazine bırakmak durumunda ister istemez kalmış olmak da fetihler için gayet geçerli bir sebeptir diye düşünüyorum.
Bu arada tabletler hakkında Roger %100 çözüme ulaşmış değil.Kabaca anladığı yerler olmuş fakat tayfada bir Robin olmadığı için tercümesi tam yok anladığım kadarıyla.İleride tabletler okunmaz halde olursa luffy de aynı duruma düşebilir.Son kısmı ise bir sürprizle çözerler en son Robin okur diye tahmin ediyorum.

Kid'de D.iradesi yok onda kapı gibi yürek var.;)
O yürek garibanlara karşı iş yapıyor sadece :D Yemişim öyle yüreği. Yürek dediğin kutsallara vurduğunda ne olacağını umursamamaktır. :)
Ölmeden önce ezeli düşmanı ebedi dostu için bir iki güzelleme yaptı sadece.Milletin uğruna birilerine sığındığı,dostlarını arkasında bırakıp gittiği şey için ilgim yok çekti.Elini uzatıp alabilecek olmasına rağmen.İrade mirade hikaye.Adamlık var ve diğerleri var.

Her adada bir hain yok ki ihanet olsun da ana karakter kurtulsun.
Senin adamlıkta zirve dediğin kişi, eleştirdiğin kişinin adamlığını onaylıyor, sen kabul etmiyorsun. Bu ne biçim tezatlıktır :D

La adamlar özgürlüğe hasret kalmış. Yiğidin biri gelse de bizi kurtarsa diye bekliyorlar. Kidd girebilseydi Ana'nın bölgesine ona da yardım ederlerdi. Ama girememiş ve adamlara Luffy'ye yardım etti diye, nedir bu çekememezlik :D

Bu arada tabletler hakkında Roger %100 çözüme ulaşmış değil.Kabaca anladığı yerler olmuş fakat tayfada bir Robin olmadığı için tercümesi tam yok anladığım kadarıyla.İleride tabletler okunmaz halde olursa luffy de aynı duruma düşebilir.Son kısmı ise bir sürprizle çözerler en son Robin okur diye tahmin ediyorum.
Yazıtları okudular tam olarak.Reylihin söylediği şeyler biz korsanız ve bilgisiziz.Senin bu bilgilerden çıkartacağın sonuç ile bizimki farklı olur demeye getiriyordu.

Kozuki Oden çevirmiştir bence.

O yürek garibanlara karşı iş yapıyor sadece :D Yemişim öyle yüreği. Yürek dediğin kutsallara vurduğunda ne olacağını umursamamaktır. :)

Senin adamlıkta zirve dediğin kişi, eleştirdiğin kişinin adamlığını onaylıyor, sen kabul etmiyorsun. Bu ne biçim tezatlıktır :D

La adamlar özgürlüğe hasret kalmış. Yiğidin biri gelse de bizi kurtarsa diye bekliyorlar. Kidd girebilseydi Ana'nın bölgesine ona da yardım ederlerdi. Ama girememiş ve adamlara Luffy'ye yardım etti diye, nedir bu çekememezlik :D
kimsenin kimsenin adamlığını onayladığı yok.Wb orda istek ve arzudan bahsediyor adamlıktan değil.Wbnin son konuşmasına bir daha bak istersen.

https://serimanga.com/manga/one-piece/507/5

Adamlar tabletleri okumuşlar ama ondan sonra bir şey yapamamışlar. Artık nasıl bir şeyse güçleri mi yetmedi, zamanları mı yoktu veya dediği gibi ne yapacaklarını mı bilemediler, orası muaamma.

Yazıtları okudular tam olarak.Reylihin söylediği şeyler biz korsanız ve bilgisiziz.Senin bu bilgilerden çıkartacağın sonuç ile bizimki farklı olur demeye getiriyordu.
Senin dediğin de olabilir ama ben tam manasıyla çeviremediklerini düşünüyorum.Aşağı yukarı sesini duyarak anlam çıkarmak var tam olarak tercüme edip sonuçlara ulaşmak var.Ben sesini duymaktan kastın bu anlam olduğunu tahmin ediyorum.Büyük bir ihtimalle doğrudur da ama gözden kaçırılan detaylar da vardır.Onları da robin bulur.One piece hazinesinde bile tamamlanmamış bir son parçayı bulacak bence tayfa sonuçlar arasında.Mangaka bunu yaparsa gayet ilginç olur bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık