Racır-Garp sipsilerinin gücü o kadar adama değil o kadar adamın yarısına da yetmez. Eğer 2v4 ya da 2v8 olmuşsa 2 hafta Allahın belası Luffy ve 2 hafta Allahın belası Sanji avatarı kullanırım.
Senle soyle bir iddia girmeye hazirim. 2vs4 ise hicbir zaman Zoro ovmeyeceksin ve sadece kotuleyeceksin eger 2vs1 ise ben her zaman zoro ovecegim,yuceltecegim ve hicbir karsit yorum yapmayip her zaman olumlu bir yorum yapacagim. Ne diyorsun?Racır-Garp sipsilerinin gücü o kadar adama değil o kadar adamın yarısına da yetmez. Eğer 2v4 ya da 2v8 olmuşsa 2 hafta Allahın belası Luffy ve 2 hafta Allahın belası Sanji avatarı kullanırım.
Bu iddia için o kadar risk almaya da gerek yok. Önemsiz bir şey benim için. Şöyle karizma bir Sanji avatarı koyarım. Sanji fanları bayram etsin biraz.Aşırı şirinler ya şjaşdslkfjşasdf
Iddaa ne koydun ki ben karlı çıkacam Koffy fanı?Yalnız ben kaybedersem kum - kun karlı çıkacak çok garip oldu. Hadi yine iyisi la dua edersin artık. @Sir Crocodile
Haklısın sanırım. Şöyle ateşli bir Sanji avatarı daha hoş olabilir ^^Bu iddia için o kadar risk almaya da gerek yok. Önemsiz bir şey benim için. Şöyle karizma bir Sanji avatarı koyarım. Sanji fanları bayram etsin biraz.
Ben de sana dönüşümlü "huh face Robin" ve Kel Robin avatarlari istiyim. Yarı zamanlı2vs4 girmisler diyorum hadi iddia girelim:
-2 ay Law+Rosinante avatari yapacaksin
-2ay parantez ici " All>Smoothie, Big Mom yonkou seviyesi degildir" olacak.
Hadi bakalim sen ne diyorsun?
Her iddiaya Sanji üzerine giriyorum zaten. Acı verici olur çünkü.Haklısın sanırım. Şöyle ateşli bir Sanji avatarı daha hoş olabilir ^^