9 ay Nami yaparsın problem olmaz öyle değiştir hatta.Tamam kabul, ben ayrıtten 1 yıl nami avatarı kullanacağım ama. Önce istediğin avatarı kullanırım sonra Nami'ye geçerim.
Şimdi anladığım 3 ay Law avatarı 3 ay da Law > Kid.Tamam ?
9 ay Nami yaparsın problem olmaz öyle değiştir hatta.Tamam kabul, ben ayrıtten 1 yıl nami avatarı kullanacağım ama. Önce istediğin avatarı kullanırım sonra Nami'ye geçerim.
2vs4 girmisler diyorum hadi iddia girelim:2v1 bekliyorum Xebec ile. Her ne kadar yonkolar genç olsa da Garp ve Roger da genclerdi
Tamam, anlaştık. Nami avatarı bu iddiadan bağımsız konuya yazdım. Kalsın o da bişey olmaz. Zaten kaybetmeyeceğiz.9 ay Nami yaparsın problem olmaz öyle değiştir hatta.
Şimdi anladığım 3 ay Law avatarı 3 ay da Law > Kid.Tamam ?
2 vs 1 olmadığını söylüyorsun değil mi Roger - Garp vs Xebec şeklinde.İddaa bunun üstüne kurulu çünkü.Anlaştık o zaman. Sen şimdiden hazırlıkları yap. Ben eminim.
Aynen 2 vs1 olmadı bana göre 4 V2 oldu.2 vs 1 olmadığını söylüyorsun değil mi Roger - Garp vs Xebec şeklinde.İddaa bunun üstüne kurulu çünkü.
İddia kaybı durumunda kullanabileceğin bir avatar önereyim.... Hem Zoro'dan da uzak kalmış olmazsınİşte budur ya. İddia konusunun olayı bu zaten.
Çok aradın mı bunu?İddia kaybı durumunda kullanabileceğin bir avatar önereyim.... Hem Zoro'dan da uzak kalmış olmazsın
Aşırı şirinler ya şjaşdslkfjşasdfÇok aradın mı bunu?