Ahahaha Luffy haterlığında anlaştık Başka iddialara artık Roronoa Roger BeyKaybet de, biraz Zoro öv.
Onu da arada överiz sıkıntı yok Bushido-kunHerkes bir gün Zoro övecek Mirage-Sama
Ahahaha Luffy haterlığında anlaştık Başka iddialara artık Roronoa Roger BeyKaybet de, biraz Zoro öv.
Onu da arada överiz sıkıntı yok Bushido-kunHerkes bir gün Zoro övecek Mirage-Sama
Tüh be. Neyse artık. Öyle bir şey yok, çıkar onu aklından.Ahahaha Luffy haterlığında anlaştık Başka iddialara artık Roronoa Roger Bey
Ahahah Tamamdır Mirage-Sama bu kadarı da yeterli olurOnu da arada överiz sıkıntı yok Bushido-kun
Girelim farketmez 4v2 olmamamıştır diyorum. Garp ve Roger Xebec'i beraber yenmişlerdir. Hatta dövüşe başka isimlerde karışmış diyorum Rogerlara yardım eden. Aksini iddaa ediyorsan bende iddaa'ya gireceğin şeyleri yazayım.
Eninde sonunda yazacaksın zaten. "Sive sive" yazacaksın bu senin bu zamana kadar boş boş yorumlarının cezası olacak.Mesajları okumuyorsun galiba.Kaybedersem 3 ay Croco > Doffy yazacağım daha Allah'tan ne istiyorsun ?
Kılıçfan lobisi batar ne diyorsun sen ya. Hem Zoro ağır bir darbe alır senin gibi bir fanı kaybettiği için :dBen kaybedersem Kılıçfan da zarar görür. Büyük düşünmem lazım.
Sive sive ha. Ne yazıkki yazdığımı sen göremeyeceksin. Banlayın bu arkadaşı temizinden 3 ay.Girelim farketmez 4v2 olmamamıştır diyorum. Garp ve Roger Xebec'i beraber yenmişlerdir. Hatta dövüşe başka isimlerde karışmış diyorum Rogerlara yardım eden. Aksini iddaa ediyorsan bende iddaa'ya gireceğin şeyleri yazayım.
Eninde sonunda yazacaksın zaten. "Sive sive" yazacaksın bu senin bu zamana kadar boş boş yorumlarının cezası olacak.
O yüzden daha sonra olacaklar yüzünden alışık olursun.
Evelallah bişi olmaz lobimize. Gözüm de arkada kalmaz. Fandaşlarım sağolsunKılıçfan lobisi batar ne diyorsun sen ya. Hem Zoro ağır bir darbe alır senin gibi bir fanı kaybettiği için :d