Sonunda görmek zorunda kaldı. Base Luffy ile de dövüşsün bir zahmet.Luffyi bi yonko olarak görmüyordu ama kaidoya karşı öyle bi düşüncesi olmaz gibi.
G5 ile aşık attı bisüre animede base luffylede dövüştü gayet
Sonunda görmek zorunda kaldı. Base Luffy ile de dövüşsün bir zahmet.Luffyi bi yonko olarak görmüyordu ama kaidoya karşı öyle bi düşüncesi olmaz gibi.
G5 ile aşık attı bisüre animede base luffylede dövüştü gayet
Base luffy dediğin adam wanoda kaido ile eşleşiyordu hız olarak öyle aşırı vasat bi başarım olarak bakmamak lazım.Sonunda görmek zorunda kaldı. Base Luffy ile de dövüşsün bir zahmet.
Haki faktörünü katmadan base halini baz aldım. Hakiyi de koyarsak Lucci'nin yine çok bir şansı olmaz.Base luffy dediğin adam wanoda kaido ile eşleşiyordu hız olarak öyle aşırı vasat bi başarım olarak bakmamak lazım.
Luccinin kaidodanda korkucağını sanmıyorum ama pek karakteristik olarak kimi koysan dalar gibi geliyor.
Kid de öyle düşünüyordu. Bence bunu düşünüyor olmaları onları salaklıktan daha ötede bir seviyeye taşıyor.Lucci, Kaidou'yu yenebileceğini düşünüyor olmalı. Aksi halde Kaidou'yu yenmiş birine kafa atacak kadar salak olamaz.
Haki hızı arttıran bişiy değilki yani base luffy ile eşleşmesi o yüzden gene sağlam başarı.Haki faktörünü katmadan base halini baz aldım. Hakiyi de koyarsak Lucci'nin yine çok bir şansı olmaz.