Enteresan olacak ama ben de seninle aynı fikirdeyimBana göre yk1,2 arasında bir yerdedir.
Enteresan olacak ama ben de seninle aynı fikirdeyimBana göre yk1,2 arasında bir yerdedir.
Croco’yu Zoro Lucci’yi Sanji durduruyordu filmde kaptanın yoluna çıkmayın diye.Güç konusunda lider olup olmadığını öğrenmemiz lazım eğer dövüşünü görmeyeceksen şuan. Eğer CP-0 lideriyse şuan Drake'i kısa sürede halleden adamlardan daha güçlü konumdadır. Bu da onu belli bir seviyeye taşır. Heralde son zamanlarda filmler gerçek güç dengesine benzer şekilde yapılıyor. Ne kadar bazı şeyler abartılsa da bu dikkatimi çekti. Hele de en son ''Laugh Tale'' açıklandı bir de burada. Ne kadar canon olarak kabul etmesek de muhtemelen tüyo alıyorlar bu konuda baya...
Tam olarak tutamıyorlardı orada ama peşine şu sahne yaşanıyordu...Croco’yu Zoro Lucci’yi Sanji durduruyordu filmde kaptanın yoluna çıkmayın diye.
Rob lucci'ye liderlik kalmışsa ben öyle hükümetin neyseAmiral çıkmaması sorun olmaz bize sağ kol da yeter.Ama amiral çıkmazsa beklentileri karşılamamış olur.(Zoro gibi xD ) Millet it gibi korkuyor dünyanın en güçlü örgütünden.Denizciler bir organizasyon biliyorsunuz.Cp0 da Cıa gibi birşey.Organizasyonun başı amiralken hatta filo amiraliyken bu kadar kilit noktada bir örgütün de başının amiral seviyesi olabilmesi kadar doğal birşey yok.Elbette bu söylediklerim liderse geçerli.Henüz lideri olduğu %100 kesinleşmedi galiba.