eğer lucci yonkou komutanı ayarına geldiyse, seride sadece bizim tayfanın gelişim gösterdiği algısı ortadan kalkar.
Enel olayı istisna. Crocodile normalde çöp olmalıydı ama retcon yedi. Mantık demişsin, o One Piece'de işlemiyor zaten.Croc'u G2 olmadan aldı. Enel'i G2 olmadan aldı. Bunun anlamı bu karakterlerin çöp olduğu mu ? Güzel mantık, böyle devam et.
Luffy'nin katlandığı zorluklar kadar değil ki gene ? Adamlar gelişmemiştir diyen yok.Lucci'nin epey güçlü olduğu da bariz.Yc3,yc2leri ben yener diyordum ben önceden.Sağ kollardan güçlü olduğuna ihtimal vermem ama herkesin geliştiği yerde üstelik.Smoker'ın sözü boşuna değil bu denizde ileri gitmeyen ölür gibi bir şey diyordu.Tek potansiyel sahibi de Lucci değil üstelik.Muhtemelen mevcut Cp0’ı indirip yerlerine geçti eski Cp9.O arada harcananlar veya Cp0 için yetersiz bulunanlar olunca Lucci ve Kaku sadece yer değiştirebildi.Adamlar denizci dövmekten tekrar en güçlü örgüt başına geçebilmişlerse söke söke sıka sıka almışlardır o konumu.Anlaşma yapalım affedelim dediyse kutsallar öyle geri almışlardır.Al sana zorluk. Kutsal değiller sonuçta güçlerini kanıtladılarsa alınabilirler.Adam gidip 1 numarayı yendiyse Cp0 baş şefi kim yapacaklar başka.Ya çöpün teki geçecek yada tek seçenek Lucci.
En son Karasakalın Baltigodan kaçmasına sebep olmuşlardı.Şu herifi yolda karasakal bulup gebertsede kurtulsak
Cidden inanıyor musun karasakalın bundan kaçıcağına?En son Karasakalın Baltigodan kaçmasına sebep olmuşlardı.
Mangada geçen bu. Bana da kalsa Karasakal rahat yener Lucciyi.Cidden inanıyor musun karasakalın bundan kaçıcağına?