Kendini amirale göre ayarla sonra üzülme.Güncel Rob Lucci, aklınıza gelecek her türlü Yk3 ve Yk3 ayarı, Yk2 ve Yk2 ayarı adamı pestil edebilecek seviyede biridir. Bunun 1-2 tane istisnası çıkar o kadar.
Amiral mi buna en fazla amiralcilerin karşı çıkması lazımKendini amirale göre ayarla sonra üzülme.
Amiral lobisini toplatma bana. Bir etiketime bakarKendini amirale göre ayarla sonra üzülme.
Filmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.Amiral mi buna en fazla amiralcilerin karşı çıkması lazım
Amiralciler yonkouların rezil olmasıyla parlamışlardı ama anlaşılan tünelin ucu güzel bir yere çıkmayacak onlar için deFilmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri.
Bana dokunmazlar bu sefer sen düşünFilmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.