Kendini amirale göre ayarla sonra üzülme.Güncel Rob Lucci, aklınıza gelecek her türlü Yk3 ve Yk3 ayarı, Yk2 ve Yk2 ayarı adamı pestil edebilecek seviyede biridir. Bunun 1-2 tane istisnası çıkar o kadar.
Amiral mi buna en fazla amiralcilerin karşı çıkması lazımKendini amirale göre ayarla sonra üzülme.![]()
Amiral lobisini toplatma bana. Bir etiketime bakarKendini amirale göre ayarla sonra üzülme.![]()
Filmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.Amiral mi buna en fazla amiralcilerin karşı çıkması lazım![]()
Amiralciler yonkouların rezil olmasıyla parlamışlardı ama anlaşılan tünelin ucu güzel bir yere çıkmayacak onlar için deFilmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri.
Bana dokunmazlar bu sefer sen düşünFilmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.![]()