Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 123 43.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 157 56.1%

• Kullanılan toplam oy
    280
Amiral mi buna en fazla amiralcilerin karşı çıkması lazım :bilmem:
Filmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.:D

Filmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri.
Amiralciler yonkouların rezil olmasıyla parlamışlardı ama anlaşılan tünelin ucu güzel bir yere çıkmayacak onlar için de :bilmem:

Filmde Saka’ya öyle bir konuşuyor ki diyor sen benle nasıl konuşuyorsun 2 günde güçlendim diye ne sandın kendini hesabından.Kapa çeneni diye cevap veriyor Lucci.Yani ben beklerim filo amiralinin astı seviyesinde olması beni şaşırtmaz 2 filmde bunun altyapısını yaptılar Tesoro’dan beri. @Densetsu no Samurai Elinde patlasın istiyorsan çağır.:D
Bana dokunmazlar bu sefer sen düşün :D

Lucci'nin nihai seviyesinin amiral etmesi gayet mümkün ama şimdilik bu seviye için erken.

Gelişim eğrisi yerlerde.

28 yaşına kadar güç kasmış. Üstüne artı olarak şeytan meyvesi yedi, Luffy geldi ağzını burnunu dümdüz etti bıraktı.

Geleceği seviye maksimum sol kol, Queen seviyesi.
adamın tek yanlışı ana karakterle mi dövüşmek reis o zaman. Bizim katakuriyide katakulli etti yazar onu napçaz

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık