Lucci çok rahat alır beklediğimin bayağı üstünde çıktı Lucci
Bu Lucci dediğin adam hakisiz G3 yedikten sonra komaya giriyordu. Şimdi bana düşünememekten, seriyi analiz edememekten bahsetme.vergo rokushiki konusunda lucciden altta. Sadece ustalaşmış olanlar rokougan kullanabilir siz seriyi nasıl analiz ediyorsunuz yahu
acayşp bi lucci haterliği kf formunu zehirlemis,insanlar dusunemiyor.
Büyük Lucci fanı oldun sen de haLucci çok rahat alır beklediğimin bayağı üstünde çıktı Lucci
Yapabildiklerini sıralıyor? Kullanıyor diyor.
Bunları bunları ve bunu kullanıyor diyor. Bu bu yetenekleri var demiyor.
Çıkmaz o seviyelerde, senin dediğin belli başlı karakterler için olabilir. Bunların çoğu da 2 yıl önce işlenmiş, görünmeyen karakterler için geçerli. Onlar için belli başlı eklemeler mevcut çünkü hikaye gereği ki onların çoğu bile o seviyede gelmiyor.Seride mantık yok ki. Seri için önemli karakterse güçlü oluyor. Luccide belli mesela bu. Smoker baya baya Aramaki ayarı çıkabilir 1,2 arca çıksa şaşırmam
@Alpamis ile bunu tartıştık zaten. Evet otomatik kullanmıyor Türkçe panel yanılttı beni sadece balyozdan çıkıyor sandım hakiyi. Bir de panel değişmiş sonradan.Cümlenin devamında asla böyle özgürce dövüş tarzı görmediğini söylüyor. Bağlamına bakarsak Nika formunda özgürce dövüşmesi önemli burada. Nika formundayken otomatik olarak kral haki ve diğer haki türlerini kullanmasından bahsetmiyor yani.
Başka zaman siyah yıldırım deyip durursun üssteki panelde daha vurmadan yumruğundan saçılıyor haki kıvılcım şeklinde.Bu bölümde de vardı Luffy ve Lucci yumruğunda.Yani Kaido burada geçmişten konuşmuyor önünde gördüğü Luffy tablosunu sayıyor.Adam özgürce bir kombinasyon yapmış ömrümde böyle birşey görmedim diyor.Tıpkı Dofun hem yumuşak hem sert lastik mi olur kokayla diye şok olması gibi.Kabul edin lütfen bu luffynin gücünü düşürmez sonuçta rakiplerinin gücünü gösterir size ne...Çeviri biraz yanıltıcı olmuş. Bu orjinal çeviri.
Sadece yapabildiklerini sıralıyor burada. Zaten Lucci'ye vurduğua atakta ne koka ne kral hakiye dair hiçbir emare yok.
Her siyah yıldırım kral haki değil ki. Sai'de, Ulti'de de çıkıyor onlar.Başka zaman siyah yıldırım deyip durursun üssteki panelde daha vurmadan yumruğundan saçılıyor haki kıvılcım şeklinde.Bu bölümde de vardı Luffy ve Lucci yumruğunda.Yani Kaido burada geçmişten konuşmuyor önünde gördüğü Luffy tablosunu sayıyor.Adam özgürce bir kombinasyon yapmış ömrümde böyle birşey görmedim diyor.Tıpkı Dofun hem yumuşak hem sert lastik mi olur kokayla diye şok olması gibi.
Sen en son patlamaktan ötürü kendini çöllere atmamışmıydın?Senin patlama balonların hep küçük olur zaten nedense... :S
Yeni nickin Balon terör olmalı diye düşünüyorum.
Kaido silahlanma ve kral haki eklemiş şu açtığı şeyin üzerine diye sayıyor.Yani Kaido aynı anda silahlanma eklediğini söylerken doğru kral haki eklediğini söylerken yalan mı söylüyor bunu mu iddia ediyorsun ? Ne derdi varmış Kaido’nun.Her siyah yıldırım kral haki değil ki. Sai'de, Ulti'de de çıkıyor onlar.