Racon kesmesi kendine değil de tenruyibuutolara guvenmesinden gelme olabilir. Filmde Luffy Ex Amiral yendi. Bana da sacma geliyor ama son 3 film oda onaylı diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
Oda onaylı olmayı işte, karakterler ondan kurguya yardım filan derimde asıl neden daha çok para kırmak.

manga da geçmeyen sahneleri pek de dikkate almak sağlıklı değil yoksa bu gözler movilerde de fiil bölümlerinde neler gördü, gördük.
ama neko yorulduğunu bilemeyizki anlaşma olduğu için gidiyor yorulduğu için değil.
ne için o vs ayrıldığının ne önemi var. Neko ve inu dönüşümlü kapıştıkları için her zaman Jacke göre çok daha dinçtiler, hatta yaralarını bile sarıp tedavi olma imkanları vardı bu büyük bir avantaj.
neyse Neko adamlığı ile döver dicemde, Lucci de öyle Crcoco yada ne bilem dof(dof gavatlıkta zirvelerden şimdi hakkını yemiyem

) gibi bir karakter de değil, korsanları sevmeyen bir adam haklı olarak.
Görevi olarakta Robini yakalayacaktı nerden bilsin Robinin hikayesini vs.
hadi kutsal mallar için çalışıyor desek Garp nihayetinde kimin emrinin altında veya saf-salak oğlan Coby , yine nerden bilsin kayıp yüzyılı ama kutsal puklarında davranışları orta neyse bu iş uzar, Luccinin tam rengi yok gibi yada ben kaçırdım.
ha şu değil tabii Neko ve diğer minklerin yaptıkları çok ayrı bir şey inanulmaz bir sadakat, Neko tabii ki Lucciden daha reis bir abimiz ama Lucci de öyle tamamen kötü bir karakter gibi gelmiyor bana.