Lucci'nin asırlık rakibi Shanks Kid'e tek atınca bu konu da kapanmış oldu.
Süpersin abiZamanında bile Rob Lucci demişim. Lanet olsun bu kafaya ya. Bilmediğim şey yok
Saol canım saolSüpersin abi
Kidi öldürmek istemedi shanks.Kid yine o saldırıdan sonra tek parça kaldı. Shanks aynı saldırıyı Lucci'ye yapsa ortadan ikiye böler.
bence sen analiz etmiyorsun. Sanırsın Lucci denizi boyladı. 0.3 mm yarabandıyla elleri cebınde yoluna devam etti.Luffy Lucciyi güle oynaya yenince: Plot armor, ana karakter, kral adam Lucci vs vs
Shanks Kid'i ve tayfasını yenince: Ruj adam, yok oldu, esamesi okunmaz
Sence de çifte standart yok mu burada :d
İkimiz de aynı mangayı okuduk, Lucci'nin toon force'a karşı performansını gördük. Ayrıca Kid'in seriden tamamen çıktığını düşünmüyorsun herhalde? :d Lucci'den çok daha iyi bir geri dönüş yapar.bence sen analiz etmiyorsun. Sanırsın Lucci denizi boyladı. 0.3 mm yarabandıyla elleri cebınde yoluna devam etti.
Oda lucciyi çizmeye devam ediyor hikayesine dolaylı yoldan çiziyor.
Anlatıci kid korsanları yok edildi diyor
sen benim yerime odaya istersen çifte standart yapıyorsun de
zira ben yok oldu diye çizmedim kid korsanlarını.
Bu vsye Lucci attığını bilseydim Kid hakkında yazdığın hiçbir yorumu ciddiye alıp cevap vermezdim. Safi haterlık seninkiZamanında bile Rob Lucci demişim. Lanet olsun bu kafaya ya. Bilmediğim şey yok
Shanks'ı Kid'e aldıran adam yorum yaptıBu vsye Lucci attığını bilseydim Kid hakkında yazdığın hiçbir yorumu ciddiye alıp cevap vermezdim. Safi haterlık seninki
bence sen analiz etmiyorsun. Sanırsın Lucci denizi boyladı. 0.3 mm yarabandıyla elleri cebınde yoluna devam etti.
Oda lucciyi çizmeye devam ediyor hikayesine dolaylı yoldan çiziyor.
Anlatıci kid korsanları yok edildi diyor
sen benim yerime odaya istersen çifte standart yapıyorsun de
zira ben yok oldu diye çizmedim kid korsanlarını.