kadir †. 20 Kas 2023 #121 Dizi bitti. 261 bölüm az geldi yemin ediyorum, devam edebilirmiş. Karakterlerle, parkla fena bağ kurdum. Kas Adam'ı, Lou Ferrigno'dan esinlenmişler. Gizli İçerik
Dizi bitti. 261 bölüm az geldi yemin ediyorum, devam edebilirmiş. Karakterlerle, parkla fena bağ kurdum. Kas Adam'ı, Lou Ferrigno'dan esinlenmişler. Gizli İçerik
kadir †. 4 Ara 2023 #122 Take The Cake bölümünde pasta gökten duşerken çalmaya başlayan klasik müzik eserinin adı The Flower Duet'miş. Açıp açıp dinliyorum. Gizli İçerik
Take The Cake bölümünde pasta gökten duşerken çalmaya başlayan klasik müzik eserinin adı The Flower Duet'miş. Açıp açıp dinliyorum. Gizli İçerik
Kenshiro 19 Şub 2024 #123 Seride Techno karakterini seslendiren Steven Blum aynı zamanda Spike Spiegel karakterinin İngilizce dublajını da yapmıştır. Cadılar bayramı bölümünde de buna gönderme yapılmıştır. Gizli İçerik
Seride Techno karakterini seslendiren Steven Blum aynı zamanda Spike Spiegel karakterinin İngilizce dublajını da yapmıştır. Cadılar bayramı bölümünde de buna gönderme yapılmıştır. Gizli İçerik