Teech ve zeka yanyana hiç yakışmıyor.Teech zeki bir adam da değil zaten.Göklerden gelen bir karar var diye işleri rast gidiyor.Evrendeki en zeki adam Teach olabilir, vardır bir taktiği planı. Şu anki imparatorlar arasında en çok ilgimi çeken o.
Bu adamın imparator olduğunu düşünenler için Oden ile çarpışması bir başarı olmaz. Kaldı ki öyle bir bilgi de yok, en son Gaban'la dalıyordu, belki de Gaban ilgilendi Oden'le. Bence Ray Vistayla Jozuyla falan çarpışmıştır. Oden'e kadar gideceğini sanmıyorum.
Çocuk yaşında sadece meyve için Beyazsakal korsanlarına katılıyor.Teech ve zeka yanyana hiç yakışmıyor.Teech zeki bir adam da değil zaten.Göklerden gelen bir karar var diye işleri rast gidiyor.
Erken olaylar hakkında bir şey söylemek yanlış.İşlenince konuşacağız.Çocuk yaşında sadece meyve için Beyazsakal korsanlarına katılıyor.
Meyveyi bulur bulmaz tereddüt etmeden arkadaşını öldürüyor.
Id'ye girmek için Lord oluyor.
Beyazsakal'ın meyvesi için Mf'ye geliyor.
Tamam bu süreçte pek çok işi rast gidiyor ama bir planının olduğu aşikar, adam bir şeyler için kafa yoruyor. Op evreni için gayet başarılı.
Wb nedense Amiral Sengoku'yu diyor Rayleigh yerine.Garp herhangi bir amiralden iki efsane (wb ile) diye bahsetmezdi diye düşünüyorum.
Rayleigh'in yaşadığından haberi yok, normal değil mi?Wb nedense Amiral Sengoku'yu diyor Rayleigh yerine.
kardeş zaten kendi yetiştirdiği adamlara neden efsane desin :S kötü benzetmeGarp herhangi bir amiralden iki efsane (wb ile) diye bahsetmezdi diye düşünüyorum.