Croco o kadar güçlenmiş midir?Güncel croco güc olarak tam nerededir sence? Ben law ve kid'den güçlüdür diyorum
Eskiden "Yc4" derdim, şimdi de "Yc3" diye düşünüyorum.
Croco o kadar güçlenmiş midir?Güncel croco güc olarak tam nerededir sence? Ben law ve kid'den güçlüdür diyorum
Cok hafife alıyorsunuz Reis'i yakında show yapacak gibi hissediyorum. 1.9 ödül boşuna değilCroco o kadar güçlenmiş midir?
Eskiden "Yc4" derdim, şimdi de "Yc3" diye düşünüyorum.
Tam Amirallik hareketBu Saka Oden'e der ki dostum senin oğlanın saçı niye Rayleigh gibi açık renkli... Sonra Oden Ray'i arkadan yaralar. Kolay bir galibiyet olur.
Bu forumda öyle şeyler deme "Pekoms Crocodile'ı yener" diyen kişiler sana ders verir dikkat et. :SGüncel croco güc olarak tam nerededir sence? Ben law ve kid'den güçlüdür diyorum
Amiral seviyesinde demişti diye hatırlıyorum benim açtığım konuda.Güncel croco güc olarak tam nerededir sence? Ben law ve kid'den güçlüdür diyorum. Meyvesi zaten en iyilerden marineford'da show yaptı. O 2 yıl aradada haki'sini çok geliştirmiştir gibi
Seri başı Croco taş çatlasan senin güzel hatrın için 1000 doruki falan eder. G2-3 olmayan düz luffy yamulttu, kabul edelim. Seri değişti, her şey değişti kabul ama mangada olan bölümleri de yok mu sayacağız. Psikolojik yaralı olsun, ağır siklet boks yapmış bir adam ne kadar çökmüş olursa olsun hepimizin içinden geçer. Psikolojik olarak düştüyse 100'den 2'ye düşmedi ya gücü. Oda sıvadı de ama psikolojk yaralı deme gözünü seveyim.Satacak bir şey yok, hem sallıyorsun "Croc'a rağmen" falan diye bir de sattın mı diyorsun? Sizi hurdacıya versem yeridir bırak satmayı.
Crocodile'ın uzaktan dövüşmesine gerek yok, yakından da halleder her türlü. Meyve hakimiyeti üst düzey. Logia ustalığını NW de göstersin o zaman daha net konuşuruz. Seriye hala 1000 bölüm öncesinden, sadece istediğin yere bakmayı bıraktığında fark edebilirsin. Fiziksel gücü hayvan gibi olan biriyle geçmişte caylakken eşit dövüştüğü söyleniyor. Bunu sadece uzaktan saldırarak yaptı size göre heralde...
sulongPekoms Crocodile'ı yener