Rayleigh bir tık daha güçlüdür bundan.Oden tek yedi de diye Rayden aşağı muamelesi yiyor ama neredeyse Kaido'ya tek atıyordu. Ataklara tek taraflı bakıyorsunuz.
Rayleigh bir tık daha güçlüdür bundan.Oden tek yedi de diye Rayden aşağı muamelesi yiyor ama neredeyse Kaido'ya tek atıyordu. Ataklara tek taraflı bakıyorsunuz.
Karasu güçlü birine benziyordu bence.Amiral'ler gücünü düzgün kullanamamış ve Sabo'nun herhangi birisine ciddi bir yara verip vermediğini bilmiyoruz. Sabo'yu direk o klasmana çıkarmak saçma geliyor bana. Daha kesin bir icraati olsa o seviyede olabilir derdim.Yanında 4 kişi yok, toplamda 4 kişiler. O 3 kişi çok güçlü isimler değil. Kuma ve Ivankov daha güçlüdür mesela o üçlüden. O iki amiral kendini tutuyorsa da Sabo da tutuyordu. Amacı Kuma'yı yakalamaktı, yakaladı da. Gayet büyük bir iş başardı.
Oden'i bile mi? Adamı direkt Kaido One Piece'in agalarının arasında gösterdi yahu."Kuzan ve Sakazuki'yi yener" diyenler içinde @Densetsu no Samurai de var, yakıştıramadım.
Kılıç kullanıyor diye, Oden'i bile yüceltmiş. (Rayleigh'i abartıyorsa, sözlerimi geri alıyorum. )
Ray daha güçlü olsa bile arada bir klasman farkı olduğunu düşünmüyorum.Rayleigh bir tık daha güçlüdür bundan.
Tüm bunlar, karşılaştığı kişilerden oluşmuyor mu?Oden'i bile mi? Adamı direkt Kaido One Piece'in agalarının arasında gösterdi yahu.
Çok yakınlar işteRay daha güçlü olsa bile arada bir klasman farkı olduğunu düşünmüyorum.
Satacak bir şey yok, hem sallıyorsun "Croc'a rağmen" falan diye bir de sattın mı diyorsun? Sizi hurdacıya versem yeridir bırak satmayı.La Croco'ya rağmen seni seçtim. Gidip 2 dk da sattın mı? Şaka bir yana Croco uzaktan dövüşse yeter, dofy ile ikisi acayip uyumlu olurlar. İçlerinden geçerler. Alan avantajı bunlarda meyve bunlarda.
Güncel croco güc olarak tam nerededir sence? Ben law ve kid'den güçlüdür diyorum. Meyvesi zaten en iyilerden marineford'da show yaptı. O 2 yıl aradada haki'sini çok geliştirmiştir gibiSatacak bir şey yok, hem sallıyorsun "Croc'a rağmen" falan diye bir de sattın mı diyorsun? Sizi hurdacıya versem yeridir bırak satmayı.
Crocodile'ın uzaktan dövüşmesine gerek yok, yakından da halleder her türlü. Meyve hakimiyeti üst düzey. Logia ustalığını NW de göstersin o zaman daha net konuşuruz. Seriye hala 1000 bölüm öncesinden, sadece istediğin yere bakmayı bıraktığında fark edebilirsin. Fiziksel gücü hayvan gibi olan biriyle geçmişte caylakken eşit dövüştüğü söyleniyor. Bunu sadece uzaktan saldırarak yaptı size göre heralde...