Gönlüm Sabo'dan yana ama bilemiyorum, Akainu çok ters adam. Hem Sabo'nun kin gütmeme meselesi var, Luffy alabilir bu yüzden.
Sana ne.Çok boş ve azikçe konuşmuşsun lufy en iyilerinin savaşında çabası bariz ortada güç farkı muazzam dı ama ona rağmen mükemmel işler başarı. Saboya gelince adam hatırlamıyor ki bide adamın başka bir misyonu var yani boşuna sallamazsın.
Boş yapmazsın halada yapıyorsun sen yorum yazıyorsan bende yazarım ondan dolayı sana ne diye bişey yazamazsın hoşuna gitmiyorsa yorum yazmaki sana yazmasınlar.Sana ne.
Sana ne.Boş yapmazsın halada yapıyorsun sen yorum yazıyorsan bende yazarım ondan dolayı sana ne diye bişey yazamazsın hoşuna gitmiyorsa yorum yazmaki sana yazmasınlar.
Kimi ?Dragon indirecek!
Akainu'yu. Teach'i Shanks indirsin bi zahmet. Başımıza bela etti o kadar. :/Kimi ?
Dragon akainu yu öldürünce ''ace nin intikamını aldım'' demez ki :/ Adamın umurunda değil ki ace Aslında şuan fanlar dışında kimsenin umurunda değilAkainu'yu. Teach'i Shanks indirsin bi zahmet. Başımıza bela etti o kadar. :/
Aklımda Sabo'nun atarlanıp dayak yemesi de var. Malum Luffy'den ziyade Sabo'ya babalık yapıyor.Dragon akainu yu öldürünce ''ace nin intikamını aldım'' demez ki :/ Adamın umurunda değil ki ace Aslında şuan fanlar dışında kimsenin umurunda değil
Akainu da babalı oğullu deliyor zaten sıkıntı olmazAklımda Sabo'nun atarlanıp dayak yemesi de var. Malum Luffy'den ziyade Sabo'ya babalık yapıyor.