Dragon in, Sabo out.Sabo borusu alır. Kesin ve net bilgi.
Dragon in, Sabo out.Sabo borusu alır. Kesin ve net bilgi.
Doragon'u, seviyesi daha yüksek kişilerle dövüşmesi için bekliyorum. Hem gerçek bir ateş-magma savaşı görmek hem de Sabo'nun Mf'ye gelmeyişinin telafisi(!) için böyle bir vs. görmek çok yüksek ihtimalli bir olay olurdu.Dragon in, Sabo out.
Bu yaşta Garp'tan birşey beklemek yanlış bence. Etliye sütlüye karışmaz yine aynı Garp olur o.Akainu’yu kendisiyle beraber Garp götürebilir.
Luffy’nin Ace misali ölümün eşiğine geleceğini düşünüyorum. Ama Garp bu sefer Marineford’da yaptığını yapmayacak, ikinci bir acıya katlanamayacağı için Luffy’nin karşısındaki kişiyi durduracak. Ama eski gücünde olmadığı için kendisi de ya ölecek ya ağır yaralanacak.
Akainu veya bir başka büyük düşman da olabilir bu senaryo için.
O kadar da değil. Sabo, Saka'nın tek yumruğana bayılmaz, ölür.Akainu Saboyu tek yumrukta bayıltır.
Korkmuş gelmemiş işte, tek posterle kendine gelmiş rolleri falan.Doragon'u, seviyesi daha yüksek kişilerle dövüşmesi için bekliyorum. Hem gerçek bir ateş-magma savaşı görmek hem de Sabo'nun Mf'ye gelmeyişinin telafisi(!) için böyle bir vs. görmek çok yüksek ihtimalli bir olay olurdu.
Yersenkişen Çakma abi.Korkmuş gelmemiş işte, tek posterle kendine gelmiş rolleri falan.
Ahahahahaha Sabibas diyorlardı ya zaten.Yersenkişen Çakma abi.