Ben değilim o ya. Kandırdı diyen @01746 Ro shi nan teBir saniye yanlış anlamadıysam sen genç yaşta biriyle evlendi Roger diye kandırdı gözüyle mi bakıyorsun.Bu nasıl bir bakış açısı.
Ben değilim o ya. Kandırdı diyen @01746 Ro shi nan teBir saniye yanlış anlamadıysam sen genç yaşta biriyle evlendi Roger diye kandırdı gözüyle mi bakıyorsun.Bu nasıl bir bakış açısı.
Pardon yanlış alıntı yaptım.Ben değilim o ya. Kandırdı diyen @01746 Ro shi nan te
Dof + Law + mansherry güçlerini birleştirse gene yaşatamazlardı onu.Eeee herkes bi Doflamingo değil
Karaktersiz işte. Dediğin üstüne şu sahne en iyi cevap olacaktır.Hiç pişmanlığım yok diyor Ace.Yani atar gider diye kızıyorsunuz da adam yanlış birşey yapmadım ben diyerek ölüyor.Bir daha dünyaya gelse yine aynını yapar öyle bir adamdı Ace.
Üzgünüm ama babam dediği adam senin için burada öleceğim derken, arkadaşı Oars kendisi için ölmüşken, ve beraber büyüdükleri kardeşi kendisini kurtarmak için Ivankov"un hormonlarına hayatının yirmi yılını vermişken, o döktüğün ''ADAM'' edebiyatının hiç bir değeri yok.Kızıl köpeğe birinin ağzının payını vermesi gerekiyordu.Wb ve tayfası bu konuda yanlış yaptı aslında sineye çekmek ne kadar doğru.Roger laf eden herkesi katletmiş Kid bana güleni katlettim diyor.Kimse tek laf etmeyince Ace elini taşın altına koymak durumunda kaldı.
Kaçmasına kaçabilirdi sineye çekip ama sonrasında denizlerde kendime " Adam " diyerek dolaşamam dedi ve kaçmadı.Yani o lafı yiyip kaçmak adam için ölümden farksız.O yüzden sonuç ne olursa olsun onun için daha kötüsü olamaz.Bu açıdan bakmak lazım.
Ayrıyetten babası roger olmasa.Sıradan bir karakter olmasından çıkaran 2 karaktere borçlu bu nedensiz sevgiyiLuffy olmasa Ace bu kadar degerlenmezdi.
Kurtardılar zaten onlar boşa gitmedi.Ace kurtuldu Wb tayfasının bir üyesi olarak denizcilerle savaşıyordu.Sonra Wb bütün tayfasına bırakın beni gidin dedi.Herkes gidiyordu bu konuda Ace'in bir farkı yok.Ace bir kere kurtulmuş onu öldürmek için ekstrem birşeyler lazım.Kimsenin emeği boşa gitmedi.Daha ölmezdi Ace çünkü güçlü birisi.Nitekim Akainu ile attığı vs bittiğinde de Ace ölmedi.Karaktersiz işte. Dediğin üstüne şu sahne en iyi cevap olacaktır.
Üzgünüm ama babam dediği adam senin için burada öleceğim derken, arkadaşı Oars kendisi için ölmüşken, ve beraber büyüdükleri kardeşi kendisini kurtarmak için Ivankov"un hormonlarına hayatının yirmi yılını vermişken, o döktüğün ''ADAM'' edebiyatının hiç bir değeri yok.
Magmaseverler malesef Ace vs Akainu 5 dakikalığına dövüşse direk Ace ölecek sanıyor.Şöyle zaman alan bir dövüş sonucunda Ace'den uzuv alır kazandıktan sonra da isterse öldürür.Ona birşey diyemem ama zaman harcar.Jinbe bile koca anaya direniyor öyle kolay değil bu işler.@Millennium Wizard
Ağzından bal damlıyor reyiz. Magmaseverlere ne güzel yazıyosun. Bir de kalkmışlar hala Ace'e laf ediyorlar.