Fazla çabaya gerek yok gömmek için. Hatta hiç yok. Nasıl olsa toprağın altında, Shanks ve Marco gömmüş vaktinde ne güzelSüt oğlum sen görmeyeli büyüdün zaar. Özgüvenler falan.
Fazla çabaya gerek yok gömmek için. Hatta hiç yok. Nasıl olsa toprağın altında, Shanks ve Marco gömmüş vaktinde ne güzelSüt oğlum sen görmeyeli büyüdün zaar. Özgüvenler falan.
Benim babam Korsan Kral olarak bilinse, ben de ondan acayip nefret ediyor olsam, gidip de korsan olmazdım. Nefret ettiği babasından hiçbir farkı yok. Ace'e de herkes şeytan dedi tıpkı babasına yaptıkları gibi. Yaptığı seçimlerin bedelini ödedi.Aptal olduğu için değil prensipleri olduğu için öldü. Anlayamadınız siz hala olay kurgusunu. Bakın , Ace babasından nefret ederek büyüyor. Babası yerine koyduğu adam için öyle bir tepki vermesi aptallık değildir. Ace döndüğünde Luffy ölür veya kendisi ölür diye düşünmemişti belki. Ama bu aptallık değildi.
Kendi seçiminin bedelini ödedi. Ama buna aptallık demek doğru mu ? Babasından nefret ettiği için denize açılıyor aslında ve kendisine bulduğu baba figürüne olan sevgisi , belli ki Roger'a olan nefretini geçmiş , silip atmış. Kendisine ait ailesini bulmuşken Teach'in hainliğini yaşıyor , peşine düşmesi en doğal hakkı bence. Ben kendimi koyuyorum yerine empati için. Ben olsam bende düşerdim. Sen düşmezmiydin Taichou.Benim babam Korsan Kral olarak bilinse, ben de ondan acayip nefret ediyor olsam, gidip de korsan olmazdım. Nefret ettiği babasından hiçbir farkı yok. Ace'e de herkes şeytan dedi tıpkı babasına yaptıkları gibi. Yaptığı seçimlerin bedelini ödedi.
Düşerdim, ama babam yerine koyduğum adam bana "Gitme" diyorsa, onun sözünü çiğneyip gitmezdim.Kendi seçiminin bedelini ödedi. Ama buna aptallık demek doğru mu ? Babasından nefret ettiği için denize açılıyor aslında ve kendisine bulduğu baba figürüne olan sevgisi , belli ki Roger'a olan nefretini geçmiş , silip atmış. Kendisine ait ailesini bulmuşken Teach'in hainliğini yaşıyor , peşine düşmesi en doğal hakkı bence. Ben kendimi koyuyorum yerine empati için. Ben olsam bende düşerdim. Sen düşmezmiydin Taichou.
Akainu şeytan ? korsanı öldürdü diye mi Olmayan karaktere duygusal bağ ile yaklaşamadığım için pek empati yapamıyorum.Ölümü bile ayrı şerefliydi. Şu seride , bu tür bir ölüm sahnesi gördün mü hiç ? Göremezsin çünkü o elin sahibi şeytanı temsil ediyor. Allah korusun ama empati yap biraz. Senin sevdiğin birisine böyle bir şey yapılsaydı tepkin bu mu olurdu ?
Nasreddin Hoca’ nın evine gece hırsız girer, evde ne var ne yok götürür. Sabahleyin komşuları toplanır, Hocaya sorular ile yüklenirler.Ben Ace icin değilde Luffy için daha çok üzülmüşümdür hep, o çektiği acıyı gördükçe içim burkuluyor neden diyorum kendi kendime neden yalnız bıraktın kardeşini Ace! Ne kadar zor atlattı bu durumu kim bilir, ölürken bile Korsan Kral olacağından eminim dedin.Bu travmayla nasıl devam edecekti yoluna Allah aşkına!Neyse ki Luffy pes etmedi ve o sağlam iradesini bir kez daha kanıtladı bizlere.Adam değilsin be Ace..