Forumun genel tavrımı Ace'e olan sevgini etkiledi :Sİtiraf ediyorum, Ace'i bayağı bir sever(d)im.(İroni değildir)
Forumun genel tavrımı Ace'e olan sevgini etkiledi :Sİtiraf ediyorum, Ace'i bayağı bir sever(d)im.(İroni değildir)
Yok, arkadaşa ilk kızanlardan biri benim :/Forumun genel tavrımı Ace'e olan sevgini etkiledi :S
Ölmek için yaratılmış, gözlerde yaşlar niye?Yok, arkadaşa ilk kızanlardan biri benim :/
Bir ara DC gel gömeriz yineUlan eskiden güzel gömenler olurdu sinir olurdum. O bile yok, birine sataşayım dedim o bile olmadı. :/
Süt oğlum sen görmeyeli büyüdün zaar. Özgüvenler falan.Bir ara DC gel gömeriz yine
Luffy düzgün ilk yumruğunu ne kadar sonra attı biliyon mu?Lastik meyvesini biri yese ve gomu gomu no pistol saldırısını kullansa,luffy'i mi gömeceğiz ? Tutarlı gömelim,hakkını yemeyelim.
Sadece adını kullandı, aynı güçte bir saldırı yapıp yapmadığını bilmiyoruz.Adamın imza saldırısını meyveyi yeni yiyen adam anında çakabiliyor. Bu nasıl bir ezikliktir yarrabi? Her meyveyi yiyen imzanı atabiliyorsa peh...
Anca balına paha biçemezler Luffy'ninGomu Gomu'yu yetişkin bir birey yese bırak yumruk atmayı vücudunu kontrol etmeyi ne zaman öğrenir orası meçhul. Luffy çocukken yiyip hergün çalışarak zar zor kontrol etmeye başlıyor seneler sonra. Çocuklar uyum sağlamakta yetişkinlerden çok daha yetilidir. Normal adama yedirsen Yeni Dünya'da bırak artıyı direkt eksi meyve. Düşünsene Garp yiyor, bi yumruk atmaya kalkıyor kol düşüyor, tam rezillik.
Hadi uyum sürecini atlattı, Luffy gibi meyveyi kullanma olasılığı aşırı düşük.Luffynin meyvesi şeytan meyvesi kitabında geçen 100 milyonluk çöp bir meyve. Binlerce yıldır Luffy gibi kullanabilmiş bir adam olsa böyle bakılır mıydı bu meyveye? Ateşten,depremden nasıl bahsediliyordu hatırlayın. Luffy öldükten sonra pahabiçemeyecekler lastiğe.