Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Portgas D. Ace †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 249 69.6%
  • Sevmem

Kullanılan: 109 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    358
Jimbei yi ''yendi'' gözüyle bakıyorlar...
Katakuri zafer sayılıyorsa Jimbei çok daha net zaferdir. İkisi savaşta da iki taraf yere yığıldı, Ace ve Luffy tarafı tekrar kalktı. Biri sana göre zafer değilse diğeri de olmayacak. (Genel söylüyorum)

Kata savaşında kata tekrar ayağa kalkıp kendini arkaya bıraktı. Bilerek arkaya bıraktığı da bariz. Kör değiliz yani.

Jimbei vs'sinde Jimbe yerde yatarken ayağa kalkıp Beyazsakala saldırdı yendiğini göstermek için ne gerekiyorki ? İkisi yığılmış Ace ayağa kalkmış olay bu kadar basit.

Katakuri zafer sayılıyorsa Jimbei çok daha net zaferdir. İkisi savaşta da iki taraf yere yığıldı, Ace ve Luffy tarafı tekrar kalktı. Biri sana göre zafer değilse diğeri de olmayacak. (Genel söylüyorum)
Kata zafer değil gözümde. Hele ki balık adam karateye haki ekleyen kişi 1 yumrukta inleyen karaktere ne yaparMIŞ... O vs de ki düşüncem jimbei WB adaya gelene kadar ace yi tuttu. Sonrası mühim değil. Katılırsınız katılmazsınız.

Kata zafer değil gözümde. Hele ki balık adam karateye haki ekleyen kişi 1 yumrukta inleyen karaktere ne yaparMIŞ... O vs de ki düşüncem jimbei WB adaya gelene kadar ace yi tuttu. Sonrası mühim değil. Katılırsınız katılmazsınız.
Zaten savaşın gösterdiği tek şey iki tarafın denkliği. Kuzan, Sakaya yenildiği için daha düşük ligde değil 10 gün denk gitmişler. Ace, Jimbei savaşında baya denk gitmiş hatta ikisi yere yığılmış bitkin düşüp fakat Ace tekrar ayağa kalkan taraf olmuş. Bu bana göre zaferdir siz başka yorumlayabilirsiniz.

Ama şunu herkes kabul etmeli ki.. Jimbe'nin Tobi roppaların liderini ağır tokatlaması Ace de yazar.

Zaten savaşın gösterdiği tek şey iki tarafın denkliği. Kuzan, Sakaya yenildiği için daha düşük ligde değil 10 gün denk gitmişler. Ace, Jimbei savaşında baya denk gitmiş hatta ikisi yere yığılmış bitkin düşüp fakat Ace tekrar ayağa kalkan taraf olmuş. Bu bana göre zaferdir siz başka yorumlayabilirsiniz.

Ama şunu herkes kabul etmeli ki.. Jimbe'nin Tobi roppaların liderini ağır tokatlaması Ace de'ye yazar.
Sen ace vs jimbei de ace dersin eyvallah derim. Amma şu jimbei ace yi fena döver. Ağır ağır böyle... Balık adam karatesi doğrudan su ile vücuda vuran teknik. Adamın saldırı gücü de ağır. Haki de var. Ace dayanamaz asla. Bu yüzden wb yi bekledi görevini yaptı diyorum. Gerisi kişisel görüş zaten. Ne görmek istediğine bakar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık