O eski zamanların hurafesi yav.Ace 4 veya 5. Adamdır o tayfada
O eski zamanların hurafesi yav.Ace 4 veya 5. Adamdır o tayfada
Değil çöp aceO eski zamanların hurafesi yav.
2. Tümen en güçlü ikinci demek değildi o tayfada. Bunu Oda özel cevapladı Ace o boşluğu doldurdu sadece. Eğer boşluk 11. Tümen olsaydı onu dolduracakti.Git işine kardeşim ya kos koca wb korsanları 2. Tümen komutanına böyle denmez hem gelecekteki korsanlar kıralının abisi ben ace hayranı olarak onu savunurum
Akainuya daha direndi zaten. Yamili teachi yenebilirdi.Vista'nın güçlü olduğuna dair ibare, gönderme gösterebilir misin? Vista Akainu'ya daha mı çok direnirdi? Yoksa zaten güçlü olduğunu bildiğimiz, gücünü saklayan Teach'in Yami li halini mi yenerdi? Mihawk ile 1 dakikalık sürtüşmesi mi yoksa Vista'yı Ace'den güçlü yapar. O zaman o tarz bir sürtüşmeyi Aokiji ile yapan Ace'i nereye koyacağız. Peki ya o savaşta herkese dalan ve yenişemeyen Croco'yu? Vista tam olarak ne yaptı da Ace'den güçlü oluyor kafamda deli sorular...
WB içi durumu bilmem de Queen'den falan güçlüdür.Değil çöp ace
Jimbei level. Luffynin tayfasinda koy 4. Adam olur. Wbde 4,5 olmuş
2. Tümen en güçlü ikinci demek değildi o tayfada. Bunu Oda özel cevapladı Ace o boşluğu doldurdu sadece. Eğer boşluk 11. Tümen olsaydı onu dolduracakti.
Kimin abisi oğlu falan önemli değil. Big momun onlarca çöp oğlu kızı var.
Akainuya daha direndi zaten. Yamili teachi yenebilirdi.
Korsanlar kralı oğlu 2. Tümen acenin ödülü 550 m olması bile rezalettir. Bu adamın smokeri yenememesi rezalettir. Hiç bir feati yok. Sadece enteisi iyi gözüktü. Enelin bir tık iyisi bir yc4
Queen uyanış açsın sonra yorum yapacağım bu konu hakkında. Acenin sınırını gördük onun görmedikWB içi durumu bilmem de Queen'den falan güçlüdür.
İstediğini açsın, Ace ile kıyaslanmayacak kadar düşük profilli benim açımdan. Sabaha kadar çöp Ace desen de bu durum benim için değişmez. :/Queen uyanış açsın sonra yorum yapacağım bu konu hakkında.
Gözümde ace mesela inu ve nekoyu 5 gün tutamaz gibi geliyor. Bunu yapabilecek adamdan güçlü birisi istediği kadar düşük profilli olsunİstediğini açsın, Ace ile kıyaslanmayacak kadar düşük profilli benim açımdan. Sabaha kadar çöp Ace desen de bu durum benim için değişmez. :/
Niye tutamasın? Kanka ben senle Ace tartışmam yav. Mesela başka bir insanın da benimle gelip Mihawk tartışmasını tavsiye etmem. İstesek de hakkını vermeyiz karakterlerin.Gözümde ace mesela inu ve nekoyu 5 gün tutamaz gibi geliyor. Bunu yapabilecek adamdan güçlü birisi istediği kadar düşük profilli olsun
Ödülü yüzünden bana hep peros gibi gelmiştir yc4 olmakta kötü değil o kadarNiye tutamasın? Kanka ben senle Ace tartışmam yav. Mesela başka bir insanın da benimle gelip Mihawk tartışmasını tavsiye etmem. İstesek de hakkını vermeyiz karakterlerin.
Yendiği en güçlü kişi kim ?Foruma resim atmak için oluşturduğum discord sunucusunda bakın ne buldum