Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. WCI Charlotte Katakuri

1 v 1 dövüşte hangisi kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    48
Canonik masalı ne olm dalgamı geçiyosun sen canonun ne olduğunu bilmiyosun gelmiş boş yapıyosun şeker ateş nolucak karşı karşıya gelse eriticek akainu vs kata olsa mochi magmayı söndürürmü diyceksin düşünme kabiliyetinmi yok seride her meyve kullancısını açıklamaya göre mi kıyaslıyosun hepsinin açıklaması var gibi ne anlatıyosun ?

Okumadığın novele sallıyosun şeker ateşi söndürür diyorsun hangi kafadasın inan bilmiyorum bak

Karanlık meyvesi yutuyor bildiğin yutuyor alevi Ace ile son çarpışmalarındada olan bu Bişeyi yutması için dokunması gerekmiyor illakide sadece şeytanmeyvesi yeteneğini etkisiz kılması için dokunması lazım
Işığı bile işine çekecek kadar yoğun

Bişeyi içine çekmesi için dokunması gerekmiyor

Mangayı nasıl okuyosun gerçekten çok şüpheli nekadar daha dediklerinin çürümesi lazım?
Karanlık meyvesi ile ilgili kısımlarda yanlış bir şey göremedim kendi türettiğin bir şey de yok olanı söylemişsin

Canonik masalı ne olm dalgamı geçiyosun sen canonun ne olduğunu bilmiyosun gelmiş boş yapıyosun şeker ateş nolucak karşı karşıya gelse eriticek akainu vs kata olsa mochi magmayı söndürürmü diyceksin düşünme kabiliyetinmi yok seride her meyve kullancısını açıklamaya göre mi kıyaslıyosun hepsinin açıklaması var gibi ne anlatıyosun ?

Okumadığın novele sallıyosun şeker ateşi söndürür diyorsun hangi kafadasın inan bilmiyorum bak

Karanlık meyvesi yutuyor bildiğin yutuyor alevi Ace ile son çarpışmalarındada olan bu Bişeyi yutması için dokunması gerekmiyor illakide sadece şeytanmeyvesi yeteneğini etkisiz kılması için dokunması lazım
Işığı bile işine çekecek kadar yoğun

Bişeyi içine çekmesi için dokunması gerekmiyor

Mangayı nasıl okuyosun gerçekten çok şüpheli nekadar daha dediklerinin çürümesi lazım?
İçine çekmekten mi bahsediyorsun yoksa meyve iptalinden mi bahsediyoruz sen önce elmadan başlayıp karpuz anlatıyorsun.Meyveyi iptal ediyor dedin bende sana uzaktan meyve iptal mi ediyormuş dedim.Meyvesini etkisiz yapması için dokunması gerekiyor mu gerekmiyor mu?Bana hikayeleri bırak elinde mochi meyvesinin ateşe karşı zayıflığı olduğunu gösteren veya açıklanan bilgi var mı yok mu?Magma gidip Acein ateşini yakıyor Enelin elektrik saldırıları normal insanları bile yakıp küle çevirecek seviyedeyken bile kimseye bişey olmuyor ne uzuv kaybı ne yanık izi Sabo Burgessi yaktı yine aynı şekil bişey olmadı seride buna benzer dünya kadar örnek var.Düşünme kabiliyetin mi yok tarzında bir daha bana uslubunu bozarsan bozuşuruz haberin olsun bu seni son uyarışım.

Son düzenleme:
Karanlık meyvesi ile ilgili kısımlarda yanlış bir şey göremedim kendi türettiğin bir şey de yok olanı söylemişsin
Arkadaş meyveyi iptal ediyor dedi bende dedim uzaktan meyve iptal etmiyor.Sonra gelmiş bu örnekleri gösteriyor burada meyve mi iptal ediyor yoksa meyvenin gücünü kullanıp alevlerini mi yutuyor? Meyve iptal etmek için çekim kuvvetini kullanıp dokunması lazım.Eleman başka şey söyleyip sonra başka şey anlatıyor.Zaten gösterdiğinde sorun yok yalan konuşup sonradan doğru olan şeyi doğru örneklerle yalanını kapatıyor.

İçine çekmekten mi bahsediyorsun yoksa meyve iptalinden mi bahsediyoruz sen önce elmadan başlayıp karpuz anlatıyorsun.Meyveyi iptal ediyor dedin bende sana uzaktan meyve iptal mi ediyormuş dedim.
ben en başta sana uzaktan meyve iptal ediyor demedim düz meyve iptali yapıyor dedim sonrasındada meyve iptalini dokunup çektiğini gösteren panelleri attım ve karanlığın ateşi ve biçok şeyi yutttuğuna dair panelleri attım tartışıyosan yazdığımı attığımı adam gibi oku okumuyosan beni uğraştırma
Meyvesini etkisiz yapması için dokunması gerekiyor mu gerekmiyor mu?B
cevabı önceki yazıda yazıyor panellerle destekleniyor :(
Bana hikayeleri bırak elinde mochi meyvesinin ateşe karşı zayıflığı olduğunu gösteren veya açıklanan bilgi var mı yok mu?Magma gidip Acein ateşini yakıyor
şeker bu şeker şeker yanıcı bişiy sana gidip evrende her karakterin meyvesi şunu yakar şunu söndürür şuna counter diye bi bilgi yok su ateşi söndürmez demenden farksız bişiy şu konuşman katakuri ile ace karşı karşıyamı geldide bunu görücez ateş yakıcı şekerde yanıcı bitti gitti oksijen dedin patladın hala kıvırıyorsun
Magma gidip Acein ateşini yakıyor Enelin elektrik saldırıları normal insanları bile yakıp küle çevirecek seviyedeyken bile kimseye bişey olmuyor ne uzuv kaybı ne yanık izi Sabo Burgessi yaktı yine aynı şekil bişey olmadı
şimdi akainu vs katakuri tartışsak sen akainunun meyvesi mochiyide yakamazmı diyeceksin ?

burgesa bişiy olmuyormu?
Düşünme kabiliyetin mi yok tarzında bir daha bana uslubunu bozarsan bozuşuruz haberin olsun bu seni son uyarışım.
uslubumu usluba göre ayarlarım yazdığımı okumadan konuşursanda ona göre konuşurum son uyarış felan aman çok korkuyorum bak deme öyle şeyler

ben en başta sana uzaktan meyve iptal ediyor demedim düz meyve iptali yapıyor dedim sonrasındada meyve iptalini dokunup çektiğini gösteren panelleri attım ve karanlığın ateşi ve biçok şeyi yutttuğuna dair panelleri attım tartışıyosan yazdığımı attığımı adam gibi oku okumuyosan beni uğraştırma

cevabı önceki yazıda yazıyor panellerle destekleniyor :(

şeker bu şeker şeker yanıcı bişiy sana gidip evrende her karakterin meyvesi şunu yakar şunu söndürür şuna counter diye bi bilgi yok su ateşi söndürmez demenden farksız bişiy şu konuşman katakuri ile ace karşı karşıyamı geldide bunu görücez ateş yakıcı şekerde yanıcı bitti gitti oksijen dedin patladın hala kıvırıyorsun

şimdi akainu vs katakuri tartışsak sen akainunun meyvesi mochiyide yakamazmı diyeceksin ?

burgesa bişiy olmuyormu?

uslubumu usluba göre ayarlarım yazdığımı okumadan konuşursanda ona göre konuşurum son uyarış felan aman çok korkuyorum bak deme öyle şeyler
Seninle muhabbetim buraya kadar insan gibi tartışmasını beceremeyip hakaret etme cüretinde bulunup utanacağına birde meydan okuyorsun:byee:

Bizimki normal bir tayfa değil o yüzden 3 olması sorun olmaz.
Ama şuanda normal. Luffy'e ortalama yonkou ödülü bile vermediler. Şuanda normal bir yonkou tayfası. Kk seviyesi olmasına var bence daha.

He şey diyorsan jimbei daha yükselmez katılmıyorum Oda böyle şeylere pek takılmaz bence zaten yaşlı da falan da filan da.

Ama şuanda normal. Luffy'e ortalama yonkou ödülü bile vermediler. Şuanda normal bir yonkou tayfası. Kk seviyesi olmasına var bence daha.

He şey diyorsan jimbei daha yükselmez katılmıyorum Oda böyle şeylere pek takılmaz bence zaten yaşlı da falan da filan da.
Şuanki zoroyu mesela king-marco-lucciyle
Şuanki sanjiyi quen-smoothıe-cracker-jozu
İle karşılaştırırsan güç seviyesi olarak bizim tayfanın pek o ayarlarda olmadığıda belli olur buyüzden jinbe 3.felan pek önem arzetmiyor ki ödül olarak zoroyla aynı ödülü felan aldı bu adam

İle karşılaştırırsan güç seviyesi olarak bizim tayfanın pek o ayarlarda olmadığıda belli olur buyüzden jinbe 3.felan pek önem arzetmiyor ki ödül olarak zoroyla aynı ödülü felan aldı bu adam
Bu arada bana yazdığın cevap için(daha önc red teror'e attığım cevaba bakabilirsin ama kısaca bence bu seride onu kesti bunu kesemedi önemli değil kurgu önemli demiştim cevapsız bırakmış gibi olmayım şimdi.

Anlamadım bu söylediğin insanları yendiler bazılarını bizimkiler:D

Bu arada bana yazdığın cevap için(daha önc red teror'e attığım cevaba bakabilirsin ama kısaca bence bu seride onu kesti bunu kesemedi önemli değil kurgu önemli demiştim cevapsız bırakmış gibi olmayım şimdi.

Anlamadım bu söylediğin insanları yendiler bazılarını bizimkiler:D
İşte yendikleri adamların liginde değiller o adamlarda sağkol solkol ligindeki adamlar ya hani jinbeyide o yüzden 3.adam jack ayarı görmek tayfanın 3.adamı diye yanlış olur diyorum ben

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık