Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. WCI Charlotte Katakuri

1 v 1 dövüşte hangisi kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    48
Bunu neye dayanarak söylüyorum anlatayim

1- mf de 3 amiralle kapıştı eşleşti çizik almadı ve bu amiraller 2 tür hakiyi kullanıyor
2-garptan yumruk yedi ve bi morlukla atlattı garpın silahlanması ile katanınkini kıyaslamazsınız heralde ?
3- marineforddan 2 sene sonra pasif zayıflamış bir marco king+queni aynı anda dövüyordu
4-marineforddan 2 sene sonraki marco kaidonun alev nefesini durdurup bigmomun prometheusuna baskın geliyordu

Şimdi katakuriye baksan g4 luffyle kafa lafayaydı hadi bitık üstünde olsun

Marineford marcoya pekbişiy yapamaz kata mata kizaru bile kairoseki kelepçesine ihtiyaç duyuyor doğru düzgün zarar vermek için :)
3 amiralle çizik almadı ama geldi King ve Queeni ben daha fazla tutamam bunlar beni öldürür dedi.1 v 1 Kingi bile yenebileceği şüpheli.Meyvesi buna müsait adamın defansı var element saldırıları falan önemli değil yani yapabiliyor bir müddet gibip 3 amiral ile kapıştıysa alt tarafı 1 sağ 1 sol kolu yenmesi gerekmez mi?Hadi ikisini geçtim 1 tanesini saf dışı bırak onu bile yapamadı.Garp alt tarafı dümdüz 1 yumruk attı onda da feleği şaştı zaten.Vista Mihawkı durdurdu Jozu durdurdu bana mısın demediler hemde o zaman bunlar Mihawk seviyesi mi yoksa Mihawka yakın mı? İyice kendi fikrinizi empoze etmek için ne diyeceğini şaşırdın.

1-Öncelikli olarak ace haki bilmiyor felan palavradan ibaret senin mantığınla jinbede silahlanmasıyla counterlaması lazımdı ama öyle birdurum söz konusu olmadı

2-Ace canonik romanında silahlanma öğreniyor zaten

3- jinbe kendini zorlayacağı hiçbi dövüşe girmedi ve adam artık zirve döneminde daha gelişime açık bir zamanda değil neden güçlensin?

4- yamato adada tutsak hayatı yaşıyordu yaptığın şey varsayımdan öteye geçen bir durum değil 2 sene önceki yamato yc3 ken 2 sene sonra sağkol lvl oldu diyebileceğin bi gelişimi kanıtlayamazsın

5-öncelikli olarak ateş şekeri mochiyi eritir meyvesel üstünlük var birdiğer bakış açısı ise ace de fiziksel güç yok deme saçmalığı kendisi novelde beyazsakal gibi bi azman fiziksel güç karakteriyle clashe giriyor keza jinbeyle giriyor ve 5 gün savaşabilecek bir dayanıklılığı mevcut yani hem kuvvet hem dayanıklılık olarak eksiği felan yok

6-herşeyi geçtim marineford sezonunda ace kuzanla eşleşmiş birisi cracker gibi bir yc3 e kuzanın nası tek attığı belliyken sen ace yc3 alırmı belli değil demen zaten pek mantıklı yaklaşmadığını gösteriyor

7-katakuri ne yazıkki genel kitle tarafından overratedlanan bir karakterken ace de underratedlanan bir karakter geleceği görüyor hasar yemiyecek kimse vuramaz felan saçmalıklarından sonra kapak hikayesinde ceaser clown tarafından ovenle birbirlerine yumruk attırılıyor ve ikiside kan kusuyor oysaki katakurinin haki savunması vardı ?

8- ace in tüm başarılarını dövüştüğü kişiler güçlendi demesini biliyorsun ama ace karakterinin jinbe dövüşünden sonra bile beyazsakalla 100 kez dövüşüp her dövüşte dahada geliştiğini bilmiyorsun heralde?
1 haki bilmesi gerekir zaten ama seviyesi yetersiz.Karşısındaki daha üstün seviyelerde haki biliyor kullanıyor.

2 Ace masal kitaplarındaki hikayelerine bakacaksak Luffynin Shiki yendiğini kabul etmen lazım.Shiki yenen biri gitti Katayı yenemedi.

3 Jinbe neden güçlenmesin? Crocodile hapishanede kelepçelerle mi parmaklıklarla mı güçlendi geldi?

4 Yamato adada tutsak hayatı gibi yaşıyordu daha ufaklıktan beri aç bırakılıp tutsak ediliyordu mangada geçiyor varsayım değil Ace masal
kitabından kafanı kaldır istersen :D

5 ateş mochiyi eritir işte bu senin varsayımın çünkü mangada meyvenin zayıf yönü su olarak geçiyor ben bakındım ateşe karşı zaafiyeti bulamadım.Perosperonun ateşe karşı zayıftı meyvesi.Kaldı ki zayıf olsa bile haki ile kaplıyor mochisini bunu aşamayacağı için hakisi zayıf olduğu için zaten yenilir Ace diyoruz.

6 Mf savaşında herkes birbirleriyle sürekli eşleşti durdu zaten yahu Vista Jozu Marco Mihawk amiraller falan. 1 tane kaybeden amiral olmadı ki orada amiral alabilecek tek kişi vardı Wb.Mantıklı vs çıkarımları yapamazsın mantıklı olmaz.

7 Orada Cc sonra geliyor uzaktan görüyor olanları Kata ve Oven Germaya vuracakken yandan Cc geliyor uzaktan gaz gönderiyor germaya yani Sanjinin kardeşlerine vuracakları yumruk gazın etkisiyle birbirlerine vuruyorlar.Anlık oluyor yani bu olay.Yani geleceği görmesi için odağı Ccde olması lazım sana bunu 1000 kere mi anlatmamız lazım anlaman için?

8 Ace 100 kez vs atmış gibi masal anlatma saldırıp tek yiyip yiyip durmuş. Wb uyurken sıçarken yemek yerken içki içerken vurup vurup atmış.Masal kitaplarını insanlara gerçek diye satma.Kaldı ki illa gelişecek bu karakter ama bunu Wb ile vs atarak güçlendi şöyle böyle oldu demen kadar komik birşey yok.Güçlene güçlene anca 2.tümen komutanı olmuş zamanla hepsi bu ettiği ederi bu.Marcodan güçsüz en fazla ederi sol kol seviyesi yani sağ kola yakın.

Gelişmesi devam edecekti potansiyeli vardı ama kendi iradesini satmış biri Ace.Kendi tayfasıyla korsan olma hayallerini Wbye satmış birisi konumuna düşmüş birisidir.Bu konumda ileride Luffy ile düşman olmaması için veya hangi konumda yer alacağının belli olmamasından dolayı seriden çıkarılmıştır bence.Hem hikayeye drama kattı hem Luffye farklı motivasyon ekledi.Yazar sonradan pişman oldu bence ki Luffye ateş saldırısı ekletti Sabo ölmemiş çıktı hatta meyvesi ve görevi Saboya geçti.

Son düzenleme:
1 haki bilmesi gerekir zaten ama seviyesi yetersiz.Karşısındaki daha üstün seviyelerde haki biliyor kullanıyor.

2 Ace masal kitaplarındaki hikayelerine bakacaksak Luffynin Shiki yendiğini kabul etmen lazım.Shiki yenen biri gitti Katayı yenemedi.

3 Jinbe neden güçlenmesin? Crocodile hapishanede kelepçelerle mi parmaklıklarla mı güçlendi geldi?

4 Yamato adada tutsak hayatı gibi yaşıyordu daha ufaklıktan beri aç bırakılıp tutsak ediliyordu mangada geçiyor varsayım değil Ace masal
kitabından kafanı kaldır istersen :D

5 ateş mochiyi eritir işte bu senin varsayımın çünkü mangada meyvenin zayıf yönü su olarak geçiyor ben bakındım ateşe karşı zaafiyeti bulamadım.Perosperonun ateşe karşı zayıftı meyvesi.Kaldı ki zayıf olsa bile haki ile kaplıyor mochisini bunu aşamayacağı için hakisi zayıf olduğu için zaten yenilir Ace diyoruz.

6 Mf savaşında herkes birbirleriyle sürekli eşleşti durdu zaten yahu Vista Jozu Marco Mihawk amiraller falan. 1 tane kaybeden amiral olmadı ki orada amiral alabilecek tek kişi vardı Wb.Mantıklı vs çıkarımları yapamazsın mantıklı olmaz.

7 Orada Cc sonra geliyor uzaktan görüyor olanları Kata ve Oven Germaya vuracakken yandan Cc geliyor uzaktan gaz gönderiyor germaya yani Sanjinin kardeşlerine vuracakları yumruk gazın etkisiyle birbirlerine vuruyorlar.Anlık oluyor yani bu olay.Yani geleceği görmesi için odağı Ccde olması lazım sana bunu 1000 kere mi anlatmamız lazım anlaman için?

8 Ace 100 kez vs atmış gibi masal anlatma saldırıp tek yiyip yiyip durmuş. Wb uyurken sıçarken yemek yerken içki içerken vurup vurup atmış.Masal kitaplarını insanlara gerçek diye satma.Kaldı ki illa gelişecek bu karakter ama bunu Wb ile vs atarak güçlendi şöyle böyle oldu demen kadar komik birşey yok.Güçlene güçlene anca 2.tümen komutanı olmuş zamanla hepsi bu ettiği ederi bu.Marcodan güçsüz en fazla ederi sol kol seviyesi yani sağ kola yakın.

Gelişmesi devam edecekti potansiyeli vardı ama kendi iradesini satmış biri Ace.Kendi tayfasıyla korsan olma hayallerini Wbye satmış birisi konumuna düşmüş birisidir.Bu konumda ileride Luffy ile düşman olmaması için veya hangi konumda yer alacağının belli olmamasından dolayı seriden çıkarılmıştır bence.Yazar sonradan pişman oldu bence ki Luffye ateş saldırısı ekletti Sabo ölmemiş çıktı hatta meyvesi ve görevi Saboya geçti.
1- jinbe ile kıyaslanabilir olarak ele almak mantıklı ama sizin dediğiniz gibi no name adam kadar biliyor kısmı mantıksız
2-strong world canon değil shiki canon ama ace noveli canonik
3-crocodıle güçlenmedi plot kurbanı mc ile karşılaştı hikaye gereği yenildi 3 kez yensede :)
4-e tamam tutsak olduğunu söylüyorum bende ? 2 sene önce yc3 lvl 2 sene sonra yc1 lvl olduğunun kanıtı nedir?
5- bi önceki yazımda anlattım öncelikli olarak mochi yanıcı bir madde mangada kıyası dönmediği için bilgi bulamazsın zaten
-bunun dışında haki kaplarım etkilenmem diye bi olay pek yok bunu panellerle anlattım ölçek sunarak bikaç önceki yazımda
6-amiral kaybetmedi zaten olay eşleşmeleri ? Ne çıkarım yapacaksın sen şimdi burdan marinefordda amiralle eşleşmenin önemi yokmu diyeceksin?

7- odağının cc de olmasının zerre önemi yok ki mangada konumu belli değil kapak hikayesinde geçiyor karşısındaki ovenin ne yapacağını sezememiş ha gaz etkisine gireceğinide sezememiş savaş esnasında pasif olarak çalışması gereken gözlem hakisiyle?

8-Sen neyin canon neyin noncanon olduğunu bilemiyecek düzeyde okuyorsun seriyi bana masal anlatma noveli 1 kez açıp okumamışsın nedir ne değildir bilgin yok işine gelmeyincede görmezden geliyorsun
- tümen sırası güç sırasını belirlemiyor ?
-jinbe ile dövüşünde üstün tarafken üstüne 100 dövüş geçirip güçleniyor 100 dövüş küçümseyebileceğin bir rakam değil :)
- Ace seriden çıkmasa luffy gelişemezdi seriyi ace in gözünden izlemek gerekirdi

3 amiralle çizik almadı ama geldi King ve Queeni ben daha fazla tutamam bunlar beni öldürür dedi.1 v 1 Kingi bile yenebileceği şüpheli.Meyvesi buna müsait adamın defansı var element saldırıları falan önemli değil yani yapabiliyor bir müddet gibip 3 amiral ile kapıştıysa alt tarafı 1 sağ 1 sol kolu yenmesi gerekmez mi?Hadi ikisini geçtim 1 tanesini saf dışı bırak onu bile yapamadı.Garp alt tarafı dümdüz 1 yumruk attı onda da feleği şaştı zaten.Vista Mihawkı durdurdu Jozu durdurdu bana mısın demediler hemde o zaman bunlar Mihawk seviyesi mi yoksa Mihawka yakın mı? İyice kendi fikrinizi empoze etmek için ne diyeceğini şaşırdın.
Sen 2 v 1 dövüşmeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun heralde ve 2 sene savaş görmemiş pasif marco bu ve üstünde geliyor adam 2 v 1 kazanmasımı lazımdı?

Hayır amiral seviyesi demiyoruz adama o seviyeye yakın biyerde marco saldırı gücü hakili tekmeleri,şokdalgaları,element saldırısı öyle etkisiz dencek güçtede değiller olay 1 v 1 de düzgün zarar verememen garp gibi bi ayı vurunca bile morlukla kalkıyor bu katamı yamuktcak :)) ?

Mihawkın güçseviyesi bellimi vistayla jozuya hayvan gibi + yazıyor o sahneler zaten tabi sen görmezden geliyorsun buraları muhtemelen ?

Garpın düz yumruğu diyosunda silahlanma kullanıyor yani adam garpın silahlanmayla morluk attığı marcoya kata napacak soru bu ?

Bu seride 2 v 1 atıyorlarken kid-kaw bigmomu yendi ikiside sağkol ayarı adamlardı yonko lvl bi kadını yendiler 1 sağkol+ 1 solkolu yenmek için sağkol-amiral ayarı bi seviye yetersiz zaten ?

Sen yazılanları okuyor musun? Öldüğü halindeki Ace bizim 2-3 sene sonra gördüğümüz adamı yener diyorsun yani bunu 2 sene evvelki haliyle yapmış oluyor.2 sene sonra ne seviyeye geliyor Ace? Daha ne dediğinizin ne savunduğunuzun farkında bile değilsin.Şeker yanıcı diyorsun burada 2 kaşık şekerden bahsetmiyoruz tonlarca şekerden bahsediyoruz bulunduğu tüm alandaki yerin mochi olmasından bahsediyoruz ki bu miktar ateşin yanmasını engeller yani söndürür o halde diyorum madem sen varsayımla konuşuyorsun bende öyle konuşuyorum.Senin varsayımlarını kabul edeceğiz benimkini neden etmeyeceğiz?
2 sene sonra ne seviyeye geldiğinin ne önemi var biz gördüğümüz ace ile katayı kıyaslıyoruz 2 sene sonra babası roger ayarı olsun o halle kataya denk felan demiyoruzki?

Bende sana 1 avuç alevdenmi bahsediyorum nası mantık bu ?

Aha oksijenden miktara geçtik adamda şunu unutuyor heralde :)

Kendin Yamato adada tutsak hayatı varsayımdan ibaret dedin sana manga panellerini gösterdim sonrasında başladın yine inkar etmelere.Yukardaki kendi kendinle çelişen açıklamaların ne kadar umutsuz bir vaka olduğunu kanıtlamıştır sana uzun uzun cevaplar vermekle vaktimi daha fazla boşa harcamayacağım canonik masal kitaplarınla birlikte sana mutluluklar dilerim @Arthur Pendragon :byee:

2 sene sonra ne seviyeye geldiğinin ne önemi var biz gördüğümüz ace ile katayı kıyaslıyoruz 2 sene sonra babası roger ayarı olsun o halle kataya denk felan demiyoruzki?

Bende sana 1 avuç alevdenmi bahsediyorum nası mantık bu ?

Aha oksijenden miktara geçtik adamda şunu unutuyor heralde :)

Ateş çok üstünse karanlığı aydınlataydı neden patates oldu?Boş yapıyorsun mochi mochi no mi meyvesinin ateşe karşı zayıflığı varsa bana açıklanmışsa onu göster yok amaları mamaları bırak.

Ben yamatonun tutsak hayatı yaşamasına deil 2 senede arkadaşın dediği gibi hayvan gibi değişim olmayacağını savunuyorum konunun başından beride öyle

Valla mochi ateşi söndürür diyip türlü bahabelere sığınıp canonun ne olduğunu bilmeyen birine ne anlatsak boş bu konuyla ilgili :)
@Lucky Luke iyi forumlar
Ateş çok üstünse karanlığı aydınlataydı neden patates oldu?Boş yapıyorsun mochi mochi no mi meyvesinin ateşe karşı zayıflığı varsa bana açıklanmışsa onu göster yok amaları mamaları bırak.
Şimdide karanlık meyvesinin meyve özelliğini kapattığını unuttu arkadaş ne diyecem sana daha 🥱

Ben yamatonun tutsak hayatı yaşamasına deil 2 senede arkadaşın dediği gibi hayvan gibi değişim olmayacağını savunuyorum konunun başından beride öyle

Valla mochi ateşi söndürür diyip türlü bahabelere sığınıp canonun ne olduğunu bilmeyen birine ne anlatsak boş bu konuyla ilgili :)
@Lucky Luke iyi forumlar

Şimdide karanlık meyvesinin meyve özelliğini kapattığını unuttu arkadaş ne diyecem sana daha 🥱
Karanlık meyvesi uzaktan meyve mi kapatıyormuş bak sen şu işe ya daha ne kadar saçmalayacaksın?Sen varsayımlarla hikayeler anlatıyorsun bende anladığın dilden konuşuyorum.Mochinin ateşe karşı zayıflığı olduğuna dair bilgi veya açıklamanın olduğu yeri göstermekle yükümlüsün.Varsayımlarla vs tartışması o üstün bu üstün tartışması yapılmaz canonik manonik masallarla yapılmaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık