Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Portgas D. Ace vs. WCI Charlotte Katakuri

1 v 1 dövüşte hangisi kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    45
1- ace karakterinin kapışıp berabere kaldığı ve hemen sonrasında ace'in ayağa kalkıp wb ye bile direnecek enerjisi olduğunu gördük ace>=jinbe
2-ace beyazakala direndi ve uzun süreler beyazsakalla kapıştı tam 100 kez ve bu esnadada dahada güçlendi ace>>jinbe
3-jinbe karakterinin akainuyu durdurucak fiziksel gücü bigmomu durduracak hakisi olduğunu gördük aynı zamanda bigmomu kolundan tutup fırlatıcak fiziksel kuvvetede sahip kendisi

4- bu jinbenin silahlanma hakisi ve fiziksel güç başarılarıyla eşleşebilecek seviyede bi ace vardı beyazsakal ile 100 kez kapışmadan önce
5- şimdide kuzan vs cracker ve kuzan vs ace eşleşmelerine bakalım
kuzan vs cracker
kuzan vs ace
6-şimdide bu crackerin g4 luffynin hakisini nasıl aştığını görelim
7-buda aynı arc içerisindeki g4 luffynin katakuriye uygalıdığı hasar

SONUÇ: ace hem jinbe hem katakuri gibi kişilerden oldukça üstün bir karater zaman atlaması öncesi animasyona eklenmeyen bir haki sistemi mevcuttu ve silahlanma hakisi başarısı göstermedi katakurinin silahlanamsından ötürü ona meyvesiyle hasar veremez gibi saçmalıklar seri içerisine bakınca bile saçmalıktan öte bişiy durmuyor ace bigmomun saldırısını hakisiyle bloklayıp kesilmeyen jinbeye hasar verebiliyorken bu yorumlar ne kadar tutarlı düşünün bence.
Bu kadar uğraşmana gerek yok. Ace bu seride Kata'ya falan kaybetmez. Bin kaç yüz bölümdür adamın nasıl çizdiğini görüyoruz, kaybeder diyeni ikna etmekle uğraşma zamanında mihawk'ın da hakisi yoktu görülmediği için olur öyle demeyi öğrenmen lazım.

Bu kadar uğraşmana gerek yok. Ace bu seride Kata'ya falan kaybetmez. Bin kaç yüz bölümdür adamın nasıl çizdiğini görüyoruz, kaybeder diyeni ikna etmekle uğraşma zamanında mihawk'ın da hakisi yoktu görülmediği için olur öyle demeyi öğrenmen lazım.
Baştan beri kılıç lobisiyle alakam olmadığı halde Mihawk yonkou seviyesi hatta bir ihtimal Shanksten güçlü diyenlerdenim. Bunu söyleme sebebim de tam olarak senin söylediğin mantıkla ilgili. Karakterler hakkında gösterilene değil kurgudaki yerlerine bakmak lazım. Ace potansiyel olarak en az yonkou ayarı var ama o sırada 1. Kaptan konumunda değildi. Yani yok ama Jimbei şunu tuttu onu o yüzden Jimbei şu seviyede Ace de ondan güçlü olduğuna göre şeklinde bakmak=Mihawk onu kesemedi şuna tek atamadı o zaman schi seviyesi demekle aynı şey bence.

Marco whole cake adasındaki katakuriden çokdaha güçlü marineford gibi bi sezonu görmüşken hele...

Dayı sen iyimisin mochi dediğin şey normaldede ateşe duyarlı bişiy normal günümüzde bile ısı alınca eriyor bu ?

Ace ateşin kendisi öyle normal bi ateş değil bu logıalardada böyle enel uzaydayken oksijen yok yıldırım kullanıyor gene

Erimiş şekerde söndürmez yayar zaten senin mantığınlada

Totalde mochi yanıcı bi madde ace de eleemntin kendisi öyle oksijen felanda gerekmiyor
La sen söyleyince oluyor ben söyleyince niye kabul etmiyorsun? Var mı meyvenin ateşe karşı zaafı yok.Sen var sayıyorum diyorsun sen varsayarsan bende varsayarım bu kadar basit.Şu muameleyi çeker altında kalır söndürür ve boğulur diyorum bende hadi bakalım.Hatta isterse daha büyüğünü yapar.

Aynen 2 sene önce daha kendi kaptanının sağ kolu bile değilken sağ kolları alıyor 2 sene sonra yonkou seviyesinde olur di mi? Allah akıl fikir versin size.

Aynen 2 sene önce daha kendi kaptanının sağ kolu bile değilken sağ kolları alıyor 2 sene sonra yonkou seviyesinde olur di mi? Allah akıl fikir versin size.
Katakuriyi yenmek yonko lvlmi yapıyor?
La sen söyleyince oluyor ben söyleyince niye kabul etmiyorsun? Var mı meyvenin ateşe karşı zaafı yok.Sen var sayıyorum diyorsun sen varsayarsan bende varsayarım bu kadar basit.Şu muameleyi çeker altında kalır söndürür ve boğulur diyorum bende hadi bakalım.Hatta isterse daha büyüğünü yapar.
Şeker yanıcı madde ace elementin kendisi nası söndürücek dediğine inanıyosan vay haline
işin komik kısmı öyle bi anlatıyorlarki sanki ace vs roger konuşuyoruz çocuğun elinde siyah efekt çizmedi yazar diye tobiroppo lvl yapacaklar koskoca ace'i :)

Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Daha güçlü olabilir. Ama "çok" lafına karşı mesafeliyim. Kapışsalar yüksek zorlukta Marco yener ama aynı seviye adamları bence.
Bunu neye dayanarak söylüyorum anlatayim

1- mf de 3 amiralle kapıştı eşleşti çizik almadı ve bu amiraller 2 tür hakiyi gelişmiş kullanıyor
2-garptan yumruk yedi ve bi morlukla atlattı garpın silahlanması ile katanınkini kıyaslamazsınız heralde ?
3- marineforddan 2 sene sonra pasif zayıflamış bir marco king+queni aynı anda dövüyordu
4-marineforddan 2 sene sonraki marco kaidonun alev nefesini durdurup bigmomun prometheusuna baskın geliyordu

Şimdi katakuriye baksan g4 luffyle kafa lafayaydı hadi bitık üstünde olsun

Marineford marcoya pekbişiy yapamaz kata mata kizaru bile kairoseki kelepçesine ihtiyaç duyuyor doğru düzgün zarar vermek için :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık