Karakterine göre mi güç biçeceğiz karakterlere?Anlayamazlar, o yüzden ''Anlayamazsınız'' diyip geçeceksen
Yorumuna katılıyorum
Karakterine göre mi güç biçeceğiz karakterlere?Anlayamazlar, o yüzden ''Anlayamazsınız'' diyip geçeceksen
Yorumuna katılıyorum
Kral adamların hepsi dikine giden tipler. Kafa dede bile Garp falan dinlemeden atlamış. Niye h. haki sahibi olduğunu bu durum açıkça gösteriyor. Sabo'da o kumaş yok.Karakterine göre mi güç biçeceğiz karakterlere?
Arada bir bağlantı kuramadım ben. Aklıyla hareket ediyor diye mi h.hakisi olmuyor yani? Ayrıca dediğin gibi kabul etsek bile Sabo'nun dikine gitmesini gerektiren bir olay da yaşanmadı.Kral adamların hepsi dikine giden tipler. Kafa dede bile Garp falan dinlemeden atlamış. Niye h. haki sahibi olduğunu bu durum açıkça gösteriyor. Sabo'da o kumaş yok.
H. haki farkıyla Ace hep bir adım önde olur.
Ben öyle yapıyorum, sen nasıl yapıyorsan, orası seni ilgilendirKarakterine göre mi güç biçeceğiz karakterlere?
Anlatılmaz, Ace'nin yanında Luffy'i veya Sabo'yu öldürmüş bi adam olacak ama Ace elemanı şiş kebap kıvamına getirmeyecekEvet, anlayamazsınız..
Ancak haki, nesnelerin özü, ateş meyvesi, Dragon, eğitim felan filan deyip, saçma sapan bir adamı desteklersiniz!
@RedTeroR Anlayamazlar değil mi?
Roger'ın kanından diyerek Ace'i destekleyenlerden daha mantıklı yorum yapmış olurlar.Evet, anlayamazsınız..
Ancak haki, nesnelerin özü, ateş meyvesi, Dragon, eğitim felan filan deyip, saçma sapan bir adamı desteklersiniz!
@RedTeroR Anlayamazlar değil mi?
Kardeşinin katili diyebileceğimiz bir adama karşı polyanna polyanna takılıp, o adam kendisine hamle yapmasa, hadi yoluna diebilecek kadar kişiliksiz bir kardeş, kk kadar güçlü olsa ne olur?Roger'ın kanından diyerek Ace'i destekleyenlerden daha mantıklı yorum yapmış olurlar.
Ace'in katili Akainu değil miydi ?Kardeşinin katili diyebileceğimiz bir adama karşı polyanna polyanna takılıp, o adam kendisine hamle yapmasa, hadi yoluna diebilecek kadar kişiliksiz bir kardeş, kk kadar güçlü olsa ne olur?
Birincisi Ace'in katili Akainu.Ace'i yakalayıp denizcilere teslim eden adamın tayfa üyesi Ace'in katili olmuyor.İkincisi diyelim Sabo karaktersiz.O zaman Luffy neden Karasakal Tayfası'nın peşine düşmüyor gidip Law ile korsancılık oynuyor Yeni Dünya'da kovalasa ya Teach'i ? Üçüncüsü de burada güçten bahsediyoruz sen Ace'in Sabo'dan daha karakterli olduğunu vurguluyorsun ne alaka ?Kardeşinin katili diyebileceğimiz bir adama karşı polyanna polyanna takılıp, o adam kendisine hamle yapmasa, hadi yoluna diebilecek kadar kişiliksiz bir kardeş, kk kadar güçlü olsa ne olur?
Mesela bir de şunu dene, Sabo'nun yerine Ace'i koy.. Bırak Burgess'i, yonkou olmuş olsa bile Karasakal'ın enaesindeydi, hem de canı pahasına!
Sonuç olara bu iki adamı karşılaştırmam.