Ne zaman birini eleştirsek hater oluyoz vay anasını ya :/ Meyve vs fiziksel güç + havani armament. Hmmm Zeka faktörüde baya ezici. H.haki ile Saboya napacaksa bayıltacak mı?Bahsedilen Ace haterları çıktı ortaya sanırım. Ortada öyle müthiş bi durumla Sabo'nun ezeceği bir sonuç olmaz bana göre. Denk olduklarını düşünüyordum lakin fanlık yapasım tuttu Ace alır diyorum. Sabo'nun fiziksel açıdan savunması ve teknikleri sağlam olabilir ama Ace de şeytan meyvesi var sonuçta. Meyveyle geliştirdiği sağlam teknikler var. Ace de HK de var bir de.
Hayır, hater olmakla alakası yok. Aşağı yukarı denk olduklarını ve bu şekilde devam edeceklerini fazlasıyla belirten bir mangaka var ortada. Sen buna rağmen bu iki karakterin arasına 2 yıl koyarsan insanlar da doğal olarak Sabo der.Bahsedilen Ace haterları çıktı ortaya sanırım. Ortada öyle müthiş bi durumla Sabo'nun ezeceği bir sonuç olmaz bana göre. Denk olduklarını düşünüyordum lakin fanlık yapasım tuttu Ace alır diyorum. Sabo'nun fiziksel açıdan savunması ve teknikleri sağlam olabilir ama Ace de şeytan meyvesi var sonuçta. Meyveyle geliştirdiği sağlam teknikler var. Ace de HK de var bir de.
Ace 2y sonrasını görseydi Sabo'yu yenerdi bence.Ne zaman birini eleştirsek hater oluyoz vay anasını ya :/ Meyve vs fiziksel güç + havani armament. Hmmm Zeka faktörüde baya ezici. H.haki ile Saboya napacaksa bayıltacak mı?