Burada karasakalın hakiyle de vurduğunu düşünüyorum.Bu kadar güçlü olmasının sebebinin saf kuvvet olması zor bence.Jozunun yumruğu gibi nerdeyse o da haki eklemişti elmas üstüne.
http://www.mangaoku.net/One_Piece/441/11
Ace bir önceki sayfada çok şaşırıyor.Ancak şaşırdığı kısım karasakalın tutarak ona dokunması değil.Meyveyi kullanamadığını görünce afallıyor.Yani bu adama luffynin smokerın kolundan tuttuğu gibi dokunan olmuş gibi gözüküyor.Ace uzun süredir darbe almıyordu. Haki kullanıcılarının çoğundan da darbe almıyordu.Çünkü meyveyi çok iyi kullandığı için oluşturduğu ısıyla rakibini yanına bu kadar fazla yaklaştırmıyordu bana göre.Çok üst düzey haki kullanan rakipler hariç tabii.
Ace sempatizanlığı ve antipatisi var ama adam meyveden ibaret denilmesin mümkünse.Çünkü mangada öyle olmadığını mangaka başka karakter ağzından dile getiriyor.Meyveden ibaret denilse dahi 12 - 13 farklı teknik kullancak kadar ustalaşmış.Daha fazlasını amiralde bile gördüğümüzü hatırlamıyorum.Sabo meyve yedi diye göğe çıkarıldı ama adamın attığı daha bir Hikenden ötesi değil.