Kinemon ateşi kesiyor Ace'i yener diyorlar. Ben de tüm ortalama kılıç ustası lastiği kesiyor Luffy'i yener diyorum Kinemoncuların mantığı ile bire bir örtüşüyor.Ne alaka ? Kılıç ustasının Luffy i yenmesiyse Kin emonun Aceyi yenmesi ?
olabilir bak. yorumlardan bu çıkabilir aslındaAcaba bb bunu mu kastetti?
Ace'in logiasından başka bi' özelliği yok. Çıkar meyveyi adam sıfır. Şimdi bu yine meyvesine güvenip saldıracak paldır-küldür ve sonuç her zamanki gibi paket.Kinemon ateşi kesiyor Ace'i yener diyorlar. Ben de tüm ortalama kılıç ustası lastiği kesiyor Luffy'i yener diyorum Kinemoncuların mantığı ile bire bir örtüşüyor.
Luffy den meyveyi çıkar o da sıfır.Ace'in logiasından başka bi' özelliği yok. Çıkar meyveyi adam sıfır. Şimdi bu yine meyvesine güvenip saldıracak paldır-küldür ve sonuç her zamanki gibi paket.
Adamın hakisi belli bir seviyeyi aşmış.Luffy den meyveyi çıkar o da sıfır.
haklısın ace de haki yoktu,üzgünüm ben gideyimAdamın hakisi belli bir seviyeyi aşmış.
lütfen luffy de kralın hakisi var lütfenhaklısın ace de haki yoktu,üzgünüm ben gideyim
Luffy meyveyi yiyip yan gelip yatmadı, kombinasyon falan yaptı tonla. Ace mentalite olarakta sıfır olduğundan ateş olup cirmü kadar yer yakamadı. Kin'emon ateşi kesebileceği için ateş olan Ace işlevsiz.Luffy den meyveyi çıkar o da sıfır.
Adam haklı x2 yer Ace :/Luffy meyveyi yiyip yan gelip yatmadı, kombinasyon falan yaptı tonla. Ace mentalite olarakta sıfır olduğundan ateş olup cirmü kadar yer yakamadı. Kin'emon ateşi kesebileceği için ateş olan Ace işlevsiz.
skörtıl>ace