BeyazDiş
''Ateş buzu eritiyor diye'' biraz fazla basit olmuşAteş, buzu eritebiliyor diye adama Aokiji ile eşit dövüştü, berabere kaldı muamelesi yapılıyor. Çok garip. Şu Ace'te başka bir logia olsaydı nasıl olurdu acaba? Smoker'ın meyvesini falan yese, Grand Line'ı geçemezdi muhtemelen.
Su ısınması çok güç bir maddedir, hatta fazla güç. 1 gramını 1 derece ısıtmak için bile diğer maddelere oranla çok ciddi enerji gerekir.
Aokiji bir devin boyun da ve kuş şeklinde bir buz yolladı. Ace, buzun ona 1 cm bile yaklaşmasına müsade etmedi.
Üstelik buz 0 derce de donuyor diye Aokijinin yolladığı buz o sıcaklıkta demek değildir
Emin ol gayet soğuktur, muhtemelen çok uç sınırlarda bir soğukluktur bu.
https://www.youtube.com/watch?v=F7qHvjGX-GE
Görüldüğü üzere etrafta sıvı yok, su direk buharlaşmış
Ve bu çok korkunç bir enerji demektir zira suyu ısıtmak zaten çok enerji harcarken, hal değiştirmek ise başlı başına bir sorun
Kesinlikle denktirler falan demiyorum, o konuya girmiyecem.
Sadece şunu söyliyebilirim;
Ace harbiden çok güçlü
Kesinlikle katılmıyorum. Adamın gövdesi brook ile eşit dövüştü ki brook genel anlamda ciddi dövüşmediBen Kin'emon'un Zoro'ya denk ya da çok yakın güçte olduğunu düşünüyorum. Zoro'nun ateşi de kesebildiğini düşünelim, bi çok kişi Zoro kazanır der. Kısacası Kin'emon aşşa yukarı kalitesini gösterdi, serilik ya da benzeri fiziksel konularda yetersiz kalacağını hiç sanmıyorum.
Law adamı o farkına bile varmadan liğme liğme etti ve sen kalkmış Zoro'ya denk ya da çok yakın güçte olduğunu düşünüyorum diyosun
Zoro ateşi kesebilseydi ve Ace ile savaşsaydı bence de Zoro alırdı, hatta öyle kıyasıya bi mücadele olmazdı.