BeyazDiş
Sadece gösterilen sahnelere göre değerlendireceksek, ohoooo
WB nerdeyse bir amirale yeniliyordu ona bakarsan
Neden olmasın ki?WB nerdeyse bir amirale yeniliyordu ona bakarsan
Aokiji nerdeyse Dünyanın en güçlüsüne tek atıyorduSadece gösterilen sahnelere göre değerlendireceksek, ohoooo
Teach'in birini yenmesi hiç ama hiç gerekmiyor. Adam seneler evvelinden Ace'in gücünde biriymiş zaten. Ayrıca adam bile bile komutan olmamış. 2. tümen boş diye bunu oraya geçirmişler. Teach'in planlarını göz önüne almasak, Ace tümen komutanı bile olamayacaktı. Mihawk için de zaten yeterince referans mevcut. Dövüştüğünü bildiğimiz tek adam Shanks. Ha bana göre Mihawk abartıldığı kadar güçlü biri değil de, öyle olduğunu kabul edelim yinede.Ace'in yenildiği veya berabere kaldığı kişiler şöyle böyle diyoruz bu sefer de "Kimi yendi?" deniliyor.(@Smoker'a taş atıyorum burada:/) Gösterilmedi diye ezik olması mı gerekiyor bu adamın? Ace'i değil Luffy'yi anlatıyor manga.BB kimi yendi? Mihawk kimi yendi? Cevap vereyim;doğru düzgün hiçbir ismi bilmiyoruz ama bu adamların güçlü olduğunu biliyoruz değil mi? Ace için neden aynı şekilde düşünülmüyor peki?
Kusura bakmayın beyler ama son derece mantıklı konuşan,yorumlarına güvendiğim kişiler Ace konusunda resmen anti-fanlık yapıyor.
Yenildiği adamlar üzerinden yola çıkarak güçlü demiyorum elbette ama Caribou'ya yenilmiş muamelesi yapmanın da bir manası yok açıkçası.Teach'in birini yenmesi hiç ama hiç gerekmiyor. Adam seneler evvelinden Ace'in gücünde biriymiş zaten. Ayrıca adam bile bile komutan olmamış. 2. tümen boş diye bunu oraya geçirmişler. Teach'in planlarını göz önüne almasak, Ace tümen komutanı bile olamayacaktı. Mihawk için de zaten yeterince referans mevcut. Dövüştüğünü bildiğimiz tek adam Shanks. Ha bana göre Mihawk abartıldığı kadar güçlü biri değil de, öyle olduğunu kabul edelim yinede.
Yenildiği adamlar üzerinden güçlü olduğu iddia edilen tek karakter Ace'tir. "Bu adam şuna şuna yenilmiş, demek ki güçlüdür." demek nasıl bir mantıktır, aklım almıyor cidden. Eğer birileri bir karakteri yenildiği adamlar üzerinden yüceltiyorsa, ben de o kısımda bu adamın kalburüstü kimleri yendiğini sorarım.
Ben hayali bir karaktere nefret kusacak biri değilim. Gördüklerim üzerinden yorum yapıyorum. Ace güçlü biri, ama ondan daha güçlü olan bir sürü adam var. Kin'emon'un ateş kesme tekniği, o kadar sıradışı bir şey ki; Zoro'nun bile ilgisini çekiyor. Ki bu adam Haki kullanabilen biri.