Yanlış okumuşsun işte. Neyse insanlık hali. Tekrar baştan yazayım.Yazdığın yerde de g3 e denk yumruk atan ve meyvesiz ezik dediğin g3 u durduran kim var? Örnek ver diyorum sadece, veremiyorsan görmezden gelip geçebilirsin.
1- ezik dediğim saldırı gear 3 değil red hawk.
2- komutanların meyvesiz yumruklarına denk olur demedim. komutanların normal yumruklarına anca denk oluyor dedim (denk bile değil gerçi). Gear 3'ün aksine hız kaybetmeden vurdukları saldırılardan bahsediyorum.
"Hell memories nerdeyse gear 3 kadar vurdu. Hiken bi hell memories etmeyecekse mera merayı çöpe atın" yazdım oraya. Ace gider meyvesini kullanmadan gear 3 kadar vurur demedim.
Jozu elmas yumruğuyla, ace hikenle, marco amiral uçurduğu tekmesiyle cracker'in kuklasını parçalayamayacaksa (gear 3'ün yapamadığı) Cracker'le nasıl aynı rütbedeler? Ace her askere entei mi atacak? Marco'nun tekme dışında nesi var? Jozu'nun elmas yumruğundan başka nesi var?
Bu karakterlerin yumruk ve tekmeleri besbelli gear 3'ten yüksek seviyede işte. İlla teker teker gear 3'le çarpışmaları mı lazım? Marco crackeri nasıl yenecek diye düşünmedin mi hiç? Tekmesi gear 3'ten güçlü değilse ne yapacak gagalayacak mı o askerleri?
Komutanları geçtim sanji bile hell memories'le nerdeyse gear 3 seviyesinde vurdu. Önceki mesajımda da açıkladım hell memories'i. Marco, jozu, ace mi yapamayacak?
Fujitora kılıcını çektiğinde meyve kullanmamasına rağmen luffy gear 3 kullanmak zorunda kaldı. Meyveyi geçtim buso bile yok. Alıntıladığın mesajda da yazdım bunu. Bu yüzden dedim tekrar bak diye. İlla mangadan sayfayı görmem lazım diyorsan buyur:
http://www.mangareader.net/one-piece/799/4
Fuji buso üstüne meyve kullandığı zaman bu komutanlar fujitorayla nasıl çarpışacak peki? Komutan ve amiraller yakın güçte değil mi?
Sabo mera mera kullanırken meyve kullanan fujitorayla çarpışabiliyordu. Kılıcın buso'dan dolayı siyah olduğunu da görebilirsin:
http://www.mangareader.net/one-piece/751/8
Ace aradaki haki farkını meyve ustalığıyla kapatsa fujitorayla BELKİ çarpışabilirdi tıpkı sabo gibi. Gear 3'ün yapamadığı bişey.
Doflamingo'yu gear 3'ten kurtaran şey tekniğin yavaşlığıydı. Yavaşlamadan g3'ten güçlü vurabilen adamlara karşı şansı yok. En azından uyanışsızken.