Ohoo zaten herhangibir net anlatılmayan karakterin ne güçte olduğunu kimse bilemez varsayimsal gosterilen şeylerden yorum yapıyoruz. Gelir ders Ace gercekten mal. Bellamy öğrenmişken haki o öğrenmedi, öğrenemedi okur mu olur ihtimaldir. Ama nasıl düşük bir ihtimal olduğundan bahsetme gereği duymucam artık. Zaten Ben Ace yaşasaydı. Sabodan aşağı olurdu düşünce ne cevap yazmamıştım buda bir ihtimaldir kendine göre sebeplerini de açıklamışsın. Eğitim alma ile denizde olup ilk elden görme eğitim almasını açıkladım sana. Konuyu başka şeye cekiyorsun ki . Bence benim bir sürü sebebim var. Ace yaşasaydı Sabo'dan üstte olurdu demeye saymama gerek yok zaten ki konumuz Ace vs Dof. Dragonun eğitmiş olması birşey i degistirmez bende onun kalibresi ne ki derim sana anti tez( Belirli bir seviye üzeri olduğunu kanitlamaya delilin yok. Ha bence Dragon çok güçlü yonko çıkar diyorum fikrim bu. Ama Dragonun seviyesi net değil ki belki şu haliyle Sabo ondan daha güçlü oldu meyveyi bile yiyince ne malum. ) Ama Ace'i kanatlari altina alan adamin gücü belli yeri belli serideki ağırlığı belli. Ne için onu aldığı belli. Eger Kk yapmak için aldiysa ki onun için almış yanına. Şu seride haki bilmeyen kullanamayan adamin kk olmayacağını olamayacağını Wb gibi bir adam bilmiyorsa ohooo işimiz var demektir. İlla Dragon haki öğretti saboyu egitti d8yede geçecek diye bir kaide yok bu serinin twk güç kıstası haki değil malesef. Doruki diye birşeyde var ve Ace 17 yaşına kadar bunun üzerine kendi kendini egitiyor. Yani illa Dragon egitti Sabo daha iyi eğitim aldi diye bir şey yok. Ace galiba 4 yil falan denizde kaliyor. 3 yılı Wbnin yaninda. Bu üç yilda ben diyorum ki. Haki üzerine en azından yol gösterme olmuştur. Bu herifte kendini yavaş yavaş savaslarla da beraber geliştirmiştir. Olamaz mi olur ihtimal dahilinde mi evet.Önce şu üslubunu düzelt bir .
Böyle bir anket açıyorsun karşıt görüşlere sabrın olsun .
Law çocukken gidiyor Dofun yanına. Tıpkı Sabo gibi.
Ace gibi 19-20 yaşında girmiyor bir tayfaya.
Ace WB tayfasina girdiğinde gücünden dolayı zaten yer ediniyor kendine. Bundan sonra WB tutupta elinden birde benim eğitimden gecireyim diyecek hali yok.
Tabi birşeyler öğrenmiş , yeni dünyayı görmüş ama Sabonun durumu ile bir değil bu.
Ace şöyle güçlü çıkacak , böyle ateş atacak kısmında değilim ben.
Ace ayrı bir karakterdir Sabo ayrı
Bu ankete Ace küçükken Sabo'dan öndeydi yaşasa yine aynı olurdu demek tutarsız ve mantık dışı.
Ace'in ne güçte olacağını kimse bilemez.
Geliştirmemiş olmasi Ace karakterinde biri için cok daha düşük ihtimal.