@Jason @Raiden
Dalga mi geciyonuz la siz. Law'i babam mi eğitti. Askeri oluşum değil bisey değilmiş. Tek tek Doflamingo tayfası ilgilendi adamla. Ace'in hakiyi görüp te öğrenmek istememesi gibi yada öğretilmemesi gibi bir durum olacağını sanmiyorum. Ayrıca sadece Sabo eğitimine önem veriyor Ace hiç çalışmıyor. Anca kavga ile gelişmiştir gibi bir kaide yok. Hem öyle olsa bile Luffynin 6 ay mi artık bir sene mi geldiği durum ortada. G2ler g3ler. Nasıl gelişti adam. Ace'i ne olursa olsun gomeyim diye yer arıyonuz. Oda bile soyletiyor Luffy'e Ace'i bir kez bile yenemedim diye meyvesizken. Bu adam meyve değil sadece. Bunu Van Auger de söylüyor. Bu herif fiziksel olarakta çok güçlü işte. Kabul edemiyonuz. Ama romanda değinirse edeceksiniz. Doflamingnun içinden geçecek kudrette olduğuna şahit olacaksınız. Cracker Smoothie ve Jack gibi Yonko komutanlarını görmeye başladıkça zaten Ace'in kudreti anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Wano'da da fb gelebilir. Görelim gücünü de daha net anlayın.
Önce şu üslubunu düzelt bir .
Böyle bir anket açıyorsun karşıt görüşlere sabrın olsun .
Law çocukken gidiyor Dofun yanına. Tıpkı Sabo gibi.
Ace gibi 19-20 yaşında girmiyor bir tayfaya.
Ace WB tayfasina girdiğinde gücünden dolayı zaten yer ediniyor kendine. Bundan sonra WB tutupta elinden birde benim eğitimden gecireyim diyecek hali yok.
Tabi birşeyler öğrenmiş , yeni dünyayı görmüş ama Sabonun durumu ile bir değil bu.
Ace şöyle güçlü çıkacak , böyle ateş atacak kısmında değilim ben.
Ace ayrı bir karakterdir Sabo ayrı
Bu ankete Ace küçükken Sabo'dan öndeydi yaşasa yine aynı olurdu demek tutarsız ve mantık dışı.
Ace'in ne güçte olacağını kimse bilemez.