Jozu'yu tokatlamasının sebebi amiral olması. Haki ve meyvede master olmasından dolayı. Ateş meyvesi buzdan daha üstündür özellikle buzdan su meyvesi olsa aynı şeyi söylemem ama buzdan kesinlikle üstün. Yani sen şimdi ateş meyvesinin(Ace değil ateş meyvesi sonra yanlış anlaşılmasın) Kuzan'a Sakuziki'nin açtığı yaraları açamaz bacağını alamaz diyorsan ben senle daha fazla tartışmam.Luffy'nin meyvesi daha güçlüdür dememin sebebi lastik meyvesinin hakiyle level atlaması. Bir koka yaptı g2 bullet saldırısı Red Hawk oldu. Daha neler neler çıkar. Ateş meyvesinde böyle bir olay olacağını sanmıyorum o yüzden ikisi de aynı oranda gelişse bile Ace meyve dezavantajından ötürü yenilecek dedim. Ayrıca buz meyvesi ateşten çok daha etkili anlık dikkat dağınıklığında Jozu'yu tekledi adam. Wb'yi tekliyordu meyvesi buza ters gelmese. Dof hazırlıklı olmasa oda gidiciydi belki. Ateşten çok daha etkili işte bunu tartışmam bile ben. Kafanda nasıl bir ateş gücü canlandırıyorsun bilmiyorum ama bizim okuduğumuz seride öyle çokta abartı bir güç değil.
Ace hakili teknik dersen. Sabo yakın zamanda kullanır. Ayrıca Sabon'nun kullandığı hiken bence Ace'in kullandığı hikenden daha güçlü onuda belirteyim.
Smoker'ın hakili yumruğunu duman meyvesinde kullanması yukarıdaki resim aynısını alevli yumruk olarak düşün ne bileyim Luffy'nin Red hawk yapıyorsa Ace kim bilir neler yapar. Yıkım gücü olarak her türlü kombin yapılır şu meyveyle.