Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon TCG Pocket (Yeni Pokemon Oyunu)

Mythical Island çıktı bayağı güzel pokemonlar var içinde ama metayı kökünden değiştirmemesi de güzel olmuş sizin fikriniz nedir :)
Ben ilk günden Celebiyi açtım yenmesi çok zor kart yapmışlar. Yeni kartlar biraz eskilerin Counter’ı olmuş gibi. Güzel geldi bu paketler. Tek eksi yön battle için teşvik sistemi lazım. 15exp çok az kalıyor. 1 wonder pick 15 exp zaten dövüsmek anlamsızlaşıyor.

Ben ilk günden Celebiyi açtım yenmesi çok zor kart yapmışlar. Yeni kartlar biraz eskilerin Counter’ı olmuş gibi. Güzel geldi bu paketler. Tek eksi yön battle için teşvik sistemi lazım. 15exp çok az kalıyor. 1 wonder pick 15 exp zaten dövüsmek anlamsızlaşıyor.
Katılıyorum ya, oyunun şu an en büyük eksiği ödüllendirme.
İnsanın savaşası gelmiyor ödüller böyle olunca, anca etkinliklerde oynuyorum savaşları

Geçenlerde canım Pokemon çekmişti. Bu konuyu görünce oyunu yükleyeyim dedim. O sırada yorumları okuyup çok zaman aldığını gördüm. Oyunu açmadan sildim. :oleyo2:

Wonder Pick’den god pick denk gelen var mı ya. Normal pack den açamıyoruz bari orada denk gelsin. Bu arada oyun sardı beni baya 😀 Trade işi de gelmek üzere bakalım nasıl olacak 🤔

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık