Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon TCG Pocket (Yeni Pokemon Oyunu)

Mew packini fulledim, yeni gelecek packler için de 760 saat biriktirdim. İki packten yaklaşık 30’er tane açarım diye düşünüyorum.
Eski deste tamam mıydı ki reyiz, benim sadece şu lanet Moltres kalmıştı(normal olanı ex'inden 2 tane çıktı). Oyun bazı zor bulunamayacak kartları hayatta vermiyor. Cidden çok tuhaf

Şimdi bu desteyle birlikte solo battle görevleri de açılacak ordan gelenlerle sen 40 o rahat bulursun. Ama benden tavsiye birden yüklenme tüm saatlere. Herkes aynı taktiği yaptığı için büyük ihtimalle paketleri kısacaklar çoğu çöp çıkabilir. O yüzden 1 hafta 10 güne yayarsan daha sağlıklı olur.
Biraz tuhaf gelecek ama ilk olarak amacım hep çöp yani normal kartların çoğunu çekebilmek :D
Ex ve normal kartlar çeşitli bir şekilde gelince tatmin oluyorum.

Ha 2-3 yıldızlı kart gelince tabiiki seviniyorum ama özel kart gelsin diye bir desteden hiç kart çekmedim:gamyon:

Eski deste tamam mıydı ki reyiz, benim sadece şu lanet Moltres kalmıştı(normal olanı ex'inden 2 tane çıktı). Oyun bazı zor bulunamayacak kartları hayatta vermiyor. Cidden çok tuhaf
Eski destelerden eksik 7 kart kaldı ve bunlardan 3’ü ex:/
Evet herkeste olan ve yüzüne bakmayacağın bazı kartlar ilginç bir şekilde hiçbir şekilde çıkmayabiliyor :D

Mew destesi sadece 1 tane olduğu için 68 kartın hepsini toplamak çok daha kolaydı.
1 -2 haftada mı ne fullemiştim.

Biraz tuhaf gelecek ama ilk olarak amacım hep çöp yani normal kartların çoğunu çekebilmek :D

Ha 2-3 yıldızlı kart gelince tabiiki seviniyorum ama özel kart gelsin diye bir desteden hiç kart çekmedim:gamyon:

Eski destelerden eksik 7 kart kaldı ve bunlardan 3’ü ex:/
Evet herkeste olan ve yüzüne bakmayacağın bazı kartlar ilginç bir şekilde hiçbir şekilde çıkmayabiliyor :D

Mew destesi sadece 1 tane olduğu için 68 kartın hepsini toplamak çok daha kolaydı.
1 -2 haftada mı ne fullemiştim.
Usta kart puanlarını kullandın mı? Ben birkaç exi o puanlardan almıştım

Bence de öyle hele şu çok cafcaflı ex kartlarda hiç gözüm yok. Ex karttan farkı yok. Bende önemsiz ama stratejik kartları toplamayı daha çok seviyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık