Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokemon Hack Oyunları

Red, siyah beyaz olan değil mi?
Mew yakalamanın bugı var kullanabilirsin ( :

Pokemon yakalamanın en kestirme yolu pokemon karşına çıktığında oyunu kaydedip, poke topları salacaksın, yakalamazsa kayıtlı yerden tekrar açarsın
Abra evet siniz bozucu ve teleport atağıyla vsden hemen kaçıyor, yakalaması için de maalesef kayıtlı yeri tekrar tekrar açmak gerekiyor.
Onu biliyorum ama hile sayılıyor bir nevi o da.

Pokemon Elite Redux

Radical Red gibi zorluk isteyen Emerald versiyonunda geçen bir oyun ararken bunu buldum. Tamamen Pokemon Battle yapmak istiyorsanız aradığınız oyun. 9.Nesil'e kadar tüm başlangıç pokemonlarını seçebiliyorsunuz onu istemiyorsanız istediğiniz türden 3 pokemondan birini seçme hakkı veriyor yine. Öyle sıradan pokemon oyunları gibi EV kasayım level atlatayım derdinde değil Pokemonların Abilitysini, EVlerini, Levellerini direk kendin ayarlayabiliyorsun. Pokemon Merkezinde biriyle konuştuğunuz zaman size savaş eşyaları veriyor bunları kullanın. Öyle ilerledikçe kendiniz bulmuyorsunuz eşyaları. Bu oyuna özel ek olarak Pokemonların tek bir yeteneği değil artık 4 tane yeteneği var. Bu da taktikselliği çok arttırıyor. Oyunun başında da istediğiniz ayarları, zorluğu yapabiliyorsunuz. İlk savaşımda tek yediğimde bu ne demiştim ama oyunu kurallarına göre oynamadığımı fark ettim. Büyük ihtimal siz de ilk savaşınızda kaybedeceksiniz. İnternetten nasıl oynadıklarına falan bakmayı unutmayın. Bir sürü yeni savaş özellikleri eklenmiş, iyi keyifler.

Buraya bakmayı unutmayın. Oyunla ilgili detaylı bilgiler, pokedex için:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık