Skywalker Bugün 14:50 #1,231 N'eonz dedi ki: Karayipler de bırakmıştım çarı en son. Canımı çektirdiniz. Genişletmek için tıkla ...
N'eonz dedi ki: Karayipler de bırakmıştım çarı en son. Canımı çektirdiniz. Genişletmek için tıkla ...
N'eonz Bugün 14:55 #1,232 Skywalker dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Eve gideyim güncelleme yapayım.
Riful Bugün 18:56 #1,233 Skywalker dedi ki: @Riful @Reiper @Onizuka reisler müsait olduğunuzda birlikte akın yapalım isterseniz. Onizuka ve ben konum hilesi kullanıyoruz bildiğim kadarıyla. Kullanmayan Reiper var. Duruma göre bir saat belirleyelim akın yapalım uyarsa. Genişletmek için tıkla ... Konum hilesi yok ama bende de bilet var fazlasıyla. Çağırırsanız gelirim, akşam altıdan sonra müsaitim her zaman.
Skywalker dedi ki: @Riful @Reiper @Onizuka reisler müsait olduğunuzda birlikte akın yapalım isterseniz. Onizuka ve ben konum hilesi kullanıyoruz bildiğim kadarıyla. Kullanmayan Reiper var. Duruma göre bir saat belirleyelim akın yapalım uyarsa. Genişletmek için tıkla ... Konum hilesi yok ama bende de bilet var fazlasıyla. Çağırırsanız gelirim, akşam altıdan sonra müsaitim her zaman.