Eyvallah.Aralıklı da oluyor. Ama lvl 20'den sonra bas bence 10 km'ligi. Daha yüksek cpli bir sey çıkma ihtimali olur.
Paras-Ratata ve Pidgey de lvl kasmak için gerekli zaten. Sen lvli yukselt, yüksek cpli ender pokemonlardan denk gelir.
Eyvallah.Aralıklı da oluyor. Ama lvl 20'den sonra bas bence 10 km'ligi. Daha yüksek cpli bir sey çıkma ihtimali olur.
Paras-Ratata ve Pidgey de lvl kasmak için gerekli zaten. Sen lvli yukselt, yüksek cpli ender pokemonlardan denk gelir.
içerinde en iyisi londra mıydı?Fake Gps'den Londra'yı,Berlin'i,Roma'yı,Madrid'i inceledim.Sanırım oyunu yapan firma Avrupa'ya torpil geçmiş.Gördüğüm pokeler Aerodactyl,Dragonite,Magmar,tonlarca DratiniÖzellikle adım başı Magicarp var.
Aynen.Santa Monica da iyi.Ama pokeler yakalanmiyor.Hile işlemiyor yani.Top atinca direk kaçiyorlar.içerinde en iyisi londra mıydı?![]()
Yaşadığın yerde bunlar yoksa yapacak bir sey yok. Şansına kusarkadaşlar yeni indirip kurdum 5lwl oldum ama bulunduğum yeri bisikletle gezdim ama hiç gym ve pokestop yeri bulamadım yeniyim yardım lütfen![]()
Aralıklı olarak kabul ediyor ama çok da bir şey bekleme bana Venomant çıktı 148 Cp zaten vardı.Yeter ulan her gittiğim yerde paras-ratata-pidgey
kusacam artık.
Birde bu 10km yumurta felan çıktı 10km bir kere yürümeliyim yoksa aralıklı yürüsemde kabul eder mi?
10km yürümem ben.
Onun sebebi pokemonlarda değil sende .d banlı olduğun için pokemonlar kaçıyor. 5 6 saat sonra banın açılır ozaman dene ama sabit bir yerde dur 10km yi geçmeAynen.Santa Monica da iyi.Ama pokeler yakalanmiyor.Hile işlemiyor yani.Top atinca direk kaçiyorlar.