Eklenir bir ara ya daha cikmadi Türkiye'de nasılsa.Eğer oyunun bana kötü bir şakası değilse kampüste tek bir tane bile yok. Her şeyi geçtim tıp fakültesinde Nasıl olmaz?
Eklenir bir ara ya daha cikmadi Türkiye'de nasılsa.Eğer oyunun bana kötü bir şakası değilse kampüste tek bir tane bile yok. Her şeyi geçtim tıp fakültesinde Nasıl olmaz?
Desene okullar başlayınca yandik.Zannetmiyorum, şu an oyunda kullanılan pokestop ve gym noktaları ingress oyunu zamanında açılan portallarmış sonra insanlar olayın bokunu çıkarınca, portal eklemeyi de kaldırmışlar.
Ayrıca ekşide gördüm, birisi pokestop falan ekletmeyi düşünüp niantic ile irtibata geçmiş, şu an gym ya da pokestop açmıyoruz şeklinde cevap almış. Tabi gerçek mi troll mü ondan emin değilim.![]()
Onları banlayacaklarBaşlarda zevkle oynuyodumda soğudum bu ara. Kime baksam hile kullanıyor.
Venonat haricinde hiçbiri yok.Gerçi pek gezmedimİnternette gezinirken şu resimi gördüm.bugün 10 km'lik yumurtayı kırdım. Şansıma bu çıktı;![]()
![]()
.Elbette gücü bu kadar değildi.
Envanterimde şuan bunlar var:![]()
dragonite nedir insafsızİnternette gezinirken şu resimi gördüm.bugün 10 km'lik yumurtayı kırdım. Şansıma bu çıktı;![]()
![]()
.Elbette gücü bu kadar değildi.
Envanterimde şuan bunlar var:![]()